Начало / Читатели / Хубави книги на лятна цена

Хубави книги на лятна цена

Чудесни попадения за ваканцията

les-anderson-cKkS14VMru4-unsplash

Лятото е в разгара си и предлага пъстра палитра от емоции – добавяме към тях и хубава книга! При това на чудесна цена, която да ви вдъхнови дори да направите крачка встрани от изградения си вкус… с други думи, сами да провокирате себе си. Ето няколко заглавия, които сега струват по-малко – или дори… много по-малко! Чудесни са за прочит или пък за подарък, а правят и лятото незабравимо.

Хубавите книги, които ви предлагаме, са обичани вече от мнозина – гаранция за качеството им дават много читатели

Учението на един необикновен човек

Говорим за книга, която се превръща в завет; и с мъдрост по страниците ѝ, която остава за поколенията. „Бъди вода, приятелю“ събира по страниците си философията на Брус Лий, при това представена от дъщеря му Шанън. Прозренията на киноактьора, смятан за най-влиятелната личност в бойните изкуства през миналия век, са наистина впечатляващи. „Бъди като водата – призовава той, – адаптирай се, освободи амбициозния си ум.” Затова и самата книга се превръща в инструмент за промяна, за израстване. Още няколко дни – до 27 юли, тя е и с 30% отстъпка в „Хеликон“.

Романтични сценарии от Италия

Прекрасни летни изживявания гарантират книги като „Ваканция в Тоскана“ на Сюзън Елизабет Филипс или „Лято в Италия“ от Кари Елкс. По страниците на първата специалистката по личностно развитие Изабел Фейвър е на ръба на нервна криза и търси спасение в романтиката на Тоскана… дали в най-ценният наръчни по себепомощ няма да се превърне тялото на актьора Лоренцо Гейдж. „Лято в Италия“ е за една почивка край езерото Комо – вместо спокойна атмосфера интриги раздират семейната вила, в която се настанява Ческа Шекспир. А пък и съквартирантът ѝ е неочакван… И двете книги са с логото на изд. „Ибис“ – всъщност всички техни заглавия са намалени с 10% през юли в „Хеликон“.

Книги за мечтатели от Инна Учкунова

Нали точно тя е автор и на „Книга за мечтатели“ – при това в две части. Самите заглавия на всичко, което пише Инна, са способни да ни заредят с енергия. Избираме от нея още „Малки думи на обич“ или пък „Истории за места и хора от близо и далеч“. Първата е способна да направи всекиго щастлив, втората пък е пълна с кратки истории, които ще ни предизвикат и да пътуваме, и да мечтаем. На 23 юли и книгите на Инна са с 20% отстъпка с код ЮЛИ в „Хеликон“.

Много книги са намалени с 20% на 23 юли – с промокод ЮЛИ, в онлайн книжарницата на „Хеликон“

ceny

Същински феномен е Наполеон Хил

През 1938 г. той пише книга, наречена „Да прецакаш дявола“, но става скандал и тя не излиза. Появява се за първи път в книжарниците едва през 2011-а – с други думи, 41 години след смъртта на своя автор. Наполеон Хил е известен със своите книги за самоусъвършенстване, които са сред най-продаваните в света. „Да прецакаш дявола“ ни връчва ключа от собствения ни затвор, по думите на автора. А сега – до 10 август, това интригуващо четиво е с 35% отстъпка в „Хеликон“

СнимкиLes Anderson и freestocks за Unsplash

Прочетете още

1

Лудият гений Буковски: Болката е важна, колкото и пишещата машина

Три книги и няколко цитата Роден е на 16 август 1920 г. Така че съзрява във …