Начало / България / Да преборим страха в себе си

Да преборим страха в себе си

211359_bАлекс Ровира е познат на българския читател. „Думи, които лекуват“ вече месеци наред е сред най-продаваните книги в жанра си и не оставя никого равнодушен. Защото в нея всеки намира онези, сякаш отправени точно за него съкровени думи, които да го излекуват от нещо – било в тялото или в душата. И въздействието им е буквално магическо – след досега ни с тях ние се чувстваме помъдрели, обновени, изцелени.

Новата му книга, пак издание на „Хеликон“, задава нови въпроси: Кой е ключът, с който да преобразим живота си? В каква степен съдбата ни е предопределена? Наистина ли можем сами да изградим бъдещето си? И какво ни пречи да постигнем всичко, за което мечтаем?

Пречи ни страхът, отговаря чрез героите си Ровира. Страхът от провал, страхът от несигурност, страхът от разочарование.

Седемте сили“ е една малка книжка с много мъдрост, която ни учи да търсим причината в себе си. Да се вглеждаме и да откриваме този страх, и след това да се преборваме с него. Показва ни неизмеримите, нематериалните стойности, които ни движат напред. Учи ни на какво е способен човек, когато има подкрепата на близките си, когато вярват в него и той сам вярва в себе си. Когато има любов и някой го чака. Когато сърцето му е чисто.

Това е една приказна история за нагласата, която отключва щастието. Понякога дребни битови действия могат да предизвикат в нас философски реакции, да ни подтикнат да се вгледаме по-дълбоко в живота, в самите себе си. И там да намерим истината, да открием посоката, която ни убягва, за да станем хората, които искаме и можем да бъдем.

Тайната на успеха се крие вътре във всеки един от нас. Трябва ни само сила, или по-скоро – седем сили, които да ни задвижат, за да го постигнем.

 

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!