Начало / Свят / Рискът да си на всяко гърне мерудия

Рискът да си на всяко гърне мерудия

DDypQyyXcAAna08Джоан Роулинг официално се извинява за скорошните си обидни публикации в Туитър за Доналд Тръмп. Писателката изкритикува отношението на президента към децата инвалиди, тъй като, според нея, той не се е здрависал с момченце в инвалидна количка, което протягало ръка към него.

„Проектирах собствената си чувствителност по темата върху семейството на детето” – казва Роулинг. Тя поднася извинение на майката, че е реагирала неправилно, но не отправя такова към самия Тръмп.

Гневните ѝ публикации гласят, че „нарцистичното чудовище”  уважава само своята собствена кръв – децата си, а останалите жени, деца, включително инвалидите, игнорира демонстративно. След това получава отговор от майката на детето през нейния фейсбук профил, че Тръмп не е пренебрегнал сина ѝ, защото „1. Монти е на 3 години и не може да се здрависва, 2. Показвал е скоро научения си номер, да маха на хората, не е искал да стиска ръката на президента”.

Роулинг обяснява, че нейната собствена майка е била в инвалиден стол и затова видеото, в което видяла как Доналд Тръмп подминава момченцето, я засегнало пряко.

Стават грешки, казал таралежът и слязъл от четката за дъски.

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

origin

Дж. К. Роулинг попадна под обстрел заради критика към трансджендърите

Създателката на Хари Потър си навлече критика след пост в Туитър Славната писателка реагира на …