Начало / Свят / Рискът да си на всяко гърне мерудия

Рискът да си на всяко гърне мерудия

DDypQyyXcAAna08Джоан Роулинг официално се извинява за скорошните си обидни публикации в Туитър за Доналд Тръмп. Писателката изкритикува отношението на президента към децата инвалиди, тъй като, според нея, той не се е здрависал с момченце в инвалидна количка, което протягало ръка към него.

„Проектирах собствената си чувствителност по темата върху семейството на детето” – казва Роулинг. Тя поднася извинение на майката, че е реагирала неправилно, но не отправя такова към самия Тръмп.

Гневните ѝ публикации гласят, че „нарцистичното чудовище”  уважава само своята собствена кръв – децата си, а останалите жени, деца, включително инвалидите, игнорира демонстративно. След това получава отговор от майката на детето през нейния фейсбук профил, че Тръмп не е пренебрегнал сина ѝ, защото „1. Монти е на 3 години и не може да се здрависва, 2. Показвал е скоро научения си номер, да маха на хората, не е искал да стиска ръката на президента”.

Роулинг обяснява, че нейната собствена майка е била в инвалиден стол и затова видеото, в което видяла как Доналд Тръмп подминава момченцето, я засегнало пряко.

Стават грешки, казал таралежът и слязъл от четката за дъски.

Прочетете още

harry

„Хогуортс“ също мина на онлайн обучение

Училището от книгите за Хари Потър се пренесе в нов сайт В съзвучие със ситуацията …