Начало / България / Подвижният „Хеликон” паркира в Бургас

Подвижният „Хеликон” паркира в Бургас

„Ако Мохамед не отиде при планината, планината отива при Мохамед.” Веригата книжарници „Хеликон”, която вече 25 години предлага на клиентите си знание и мъдрост, винаги е уважавала поговорките. И творчески ги е претворявала в услуга на „Книгите и хората”.

IMG_20170724_123517Лято е, слънцето прежуря и хиляди летовници търсят прохладата на морския бряг с чадърите, шезлонгите и освежаващия плисък на вълните. Какво по-естествено от това човек да си вземе една добра книга и да съчетае полезното с приятното. „Хеликон” както винаги е насреща. В северната част на морската градина на Бургас, до известните „пясъчни фигури”, на алеята към плажа, познатият на мнозина Син автобус е отворил гостоприемно врати за своите верни приятели. Вече няколко години, заедно с оранжевия си брат, той снабдява с прекрасни четива летовниците по Южното Черноморие. Жителите и гостите на Несебър и Созопол от години добре ги познават, ведно с любезните им книжари. А миналото лято, на грандиозно шоу в началото на несебърския провлак, най-силните мъже на България напрегнаха мишци и като бурлаки на Волга го теглиха с въже, демонстрирайки  на хилядите възторжени зрители, че КНИГИТЕ ТЕЖАТ.

Bus-Map-Sea-GardenСега, за първи път в бургаската морска градина, вие можете да ползвате всички услуги, които съществуват и в 25-те хеликонски книжарници в цялата страна – плащания с карти, продажба на ваучери и покупка с тях, Промочипове и, разбира се, богат избор на най-горещите (и прохладните!) заглавия на сезона.

IMG_20170724_123031Така че, драги гости на Бургас и плажа, не пропускайте възможността да прекарате чудесни мигове с книга в ръка!

Доставете радост на ума си!

Ум, Синият делфин на колела, ви очаква!

Прочетете още

IMG-20230426-WA0003

„Хеликон Пазарджик-Център“ отвори врати!

Нова книжарница грейна в сърцето на града, наложил се от векове със своя търговски нюх …