Начало / България / Подвижният „Хеликон” паркира в Бургас

Подвижният „Хеликон” паркира в Бургас

„Ако Мохамед не отиде при планината, планината отива при Мохамед.” Веригата книжарници „Хеликон”, която вече 25 години предлага на клиентите си знание и мъдрост, винаги е уважавала поговорките. И творчески ги е претворявала в услуга на „Книгите и хората”.

IMG_20170724_123517Лято е, слънцето прежуря и хиляди летовници търсят прохладата на морския бряг с чадърите, шезлонгите и освежаващия плисък на вълните. Какво по-естествено от това човек да си вземе една добра книга и да съчетае полезното с приятното. „Хеликон” както винаги е насреща. В северната част на морската градина на Бургас, до известните „пясъчни фигури”, на алеята към плажа, познатият на мнозина Син автобус е отворил гостоприемно врати за своите верни приятели. Вече няколко години, заедно с оранжевия си брат, той снабдява с прекрасни четива летовниците по Южното Черноморие. Жителите и гостите на Несебър и Созопол от години добре ги познават, ведно с любезните им книжари. А миналото лято, на грандиозно шоу в началото на несебърския провлак, най-силните мъже на България напрегнаха мишци и като бурлаки на Волга го теглиха с въже, демонстрирайки  на хилядите възторжени зрители, че КНИГИТЕ ТЕЖАТ.

Bus-Map-Sea-GardenСега, за първи път в бургаската морска градина, вие можете да ползвате всички услуги, които съществуват и в 25-те хеликонски книжарници в цялата страна – плащания с карти, продажба на ваучери и покупка с тях, Промочипове и, разбира се, богат избор на най-горещите (и прохладните!) заглавия на сезона.

IMG_20170724_123031Така че, драги гости на Бургас и плажа, не пропускайте възможността да прекарате чудесни мигове с книга в ръка!

Доставете радост на ума си!

Ум, Синият делфин на колела, ви очаква!

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Yambol1

Обновеният „Хеликон Ямбол“ изненадва приятно!

След основен ремонт книжарница „Хеликон“ в центъра на Ямбол отново заработи с пълна сила. Всичко …