Начало / Свят / Коледното послание на Дж. К. Роулинг: В момента светът се нуждае от надежда

Коледното послание на Дж. К. Роулинг: В момента светът се нуждае от надежда

gallery-1476397387-fbl5Дж. К. Роулинг остави мило послание на почитателите си за Коледа. Авторката на поредицата за Хари Потър публикува в страницата си в Туитър серия от 12 съобщения.

„Получих толкова много мили посещения, с които ми пожелахте Весела Коледа! Писаха ми и хора, които преживяват трудни времена. Лошото изглежда още по-лошо на Коледа. В това време на годината ни бомбардират с картини на перфектен живот, който няма почти нищо с реалността. Ако имате повече късмет да сте с тези, които обичате, на топло и сигурно с достатъчно храна, сигурна съм, че се чувствате благословени, като мен“, написа една от най-популярните британки.

Тя продължи: „Помнете, че не обикновените промени са възможни. Всичко се променя, нищо не е вечно. Спомням си моята най-лоша Коледа. Беше ми трудно да повярвам, че нещастието ми ще свърши. Бях уплашена за бъдещето си. Никой не знае какво ще му донесе бъдещето. Щастието може да Ви споходи във всеки един миг. Така че, ако сега сте тъжни, или самотни, или болни, или обезверени, разделени от любимите си, или по някакъв начин страдате на тази Коледа, изпращам Ви цялата си любов и Ви пожелавам късмет и по-добри времена. Милиони са били във вашата позиция. Помнете, Коледа в края на краищата е само един ден. Това не е тест, или някакъв резултат на живота ви. Бъдете мили със самите себе си!

Честита Коледа!“

Прочетете още

398587929_214882641626671_2164277630535361099_n

Дядо Коледа Седми и чудеса за всяко време от годината

Вълшебна приказка, която не си затваря очите за реалността Безброй писатели са се упражнявали по …