Начало / България / „Суперхрани всеки ден“: Рецепти за дълголетие

„Суперхрани всеки ден“: Рецепти за дълголетие

jamie-superfood_oblojka_reviewНа 1 декември излиза книгата „Суперхрани всеки ден“ от Джейми Оливър (изд. „Хермес“). В нея най-популярният готвач в света споделя своите рецепти за вкусна и здравословна храна, която ще промени живота ви!

Живей добре!

Топ готвач, автор на кулинарни бестселъри и телевизионна звезда, Джейми Оливър се нарежда сред най-обичаните знаменитости в цял свят. С непринуденото си поведение, заразителен ентусиазъм и обществени кампании англичанинът печели милиони почитатели.
Година преди на навърши 40 години обаче, Джейми усеща необходимостта да промени начина си на живот и хранене. В търсене на разковничето на оптималното физическо и емоционално здраве, той тръгва  по пътя на личната си трансформация.

Чувствай се добре!

Джейми се среща с много водещи експерти в областта на храненето и посещава отдалечени кътчета на целия свят, където живеят дълголетници. Благодарение на наученото той въвежда някои значителни промени в диетата си и начина си на живот и постига отлични резултати.
Освен че разкрива научените основни правила в края на книгата, Джейми предлага 30 рецепти за закуска, обяд и вечеря, както и идеи за полезни междинни похапвания и напитки. Ястията са разнообразни – вегетариански, с риба или месо – и се приготвят лесно и бързо.  Използваните в тях суперхрани са широко достъпни и добре познати.

Изглеждай добре!

Към всяка рецепта има таблица с хранителните стойности и кратка информация за определена суперхрана за още по-лесно начало на здравословен начин на живот, изпълнен с повече щастие и продуктивност.

Прочетете още

IMG-20220530-WA0001

Десислава Христозова: Откровеността винаги води до добро!

Журналистка описа в една необичайна книга битката си с килограмите Тя е дългогодишен редактор в БНТ, …