Начало / Свят / Сестрата на Джордж Харисън ще разкаже истината за „Бийтълс”

Сестрата на Джордж Харисън ще разкаже истината за „Бийтълс”

Сестрата на Джордж Харисън – китарист на легендарната рок група „Бийтълс”, ще напише книга, в която да разкаже всичко за брат си и бандата, пише „Файненшъл Таймс”. Поводът Луис Харисън да започне книгата е 10-годишнината от смъртта на музиканта, която беше навършена на 29-ти ноември.

„Изписа се толкова много боклук за Джордж и „Бийтълс”. Половината от това, което се знае за тях, е дело на хора, които са прекарали максимум един час в самолет с групата. Мисля, че е мой дълг да кажа истината. Толкова неща за „Бийтълс” са измислици. Аз поне имам факти, с които да подкрепя твърденията си. Защото аз бях там още преди да има „Бийтълс”, заявява Луис Харисън.

В книгата тя възнамерява да изрази и голямата си благодарност към своите родители. „Бяхме късметлии да имаме такива прекрасни родители. Те ни помогнаха да останем здраво стъпили на земята”, споделя Луис Харисън .

Джордж Харисън е китарист, текстописец и певец, роден 1943 г. в Англия. Той е най-популярен като китарист на рок групата „Бийтълс”, но дори и след нейното разпадане, има успешна, както соло кариера, така и с друга банда – „Травълинг Уилбърис”. Умира през 2001 г. от рак на белия дроб.

Свързани заглавия
Джон Ленън на 71
Пол Маккартни пише готварска книга
Джон Ленън: „Уважавам занаятчиите, но не бих искал да бъда един от тях”
Йоко Оно продаде личната кореспонденция на Джон Ленън

 

 

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

126625-hp-hero1-wk25-en__d-obama

Барак Обама събра президентските си спомени в книга

700-те страници отговарят на много интригуващи въпроси Президентът издава книгата си две седмици след поредните …