Начало / Свят / И Опра пише готварска книга

И Опра пише готварска книга

Oprah_Winfrey_at_2011_TCAЗнаменитости в кухнята. Явно това е едно от най-модерните явления напоследък, а още по-модерно е тези знаменитости да издават книги с рецепти. Поредната звезда, която ще събере любимите си рецепти в луксозно издание, е Опра Уинфри, пише в. „USA Today“.

Книгата на популярната и влиятелна водеща ще се нарича „Food, Health and Happiness: ‘On Point’ Recipes for Great Meals and a Better Life“. Очаква се да е в книжарниците на 3 януари, 2017 г., а издателите вече й предричат огромен успех, базирайки се на опита на Опра да продава книги благодарение на литературния си клуб.

Готварска книга наскоро пусна и актрисата Гуинет Полтроу, като нейната „It’s All Easy“ стигна до 16-о място в класацията а най-продавани книги в САЩ за април.

В книгата си Опра описва „вечната си връзка с храната“ и споделя редки рецепти на ястия, които обича. Изданието ще е дело на подразделението на „МакМилан“ – „Флатирон“. Уинфри се слави като един от собствениците на програмата за отслабване Weight Watchers и от години признава, че води борба с килограмите.

„В последните няколко месеца в Weight Watchers работих с прекрасни готвачи, които измислиха страхотни, полезни варианти на любимите ми ястия. Сега, като имам гости, всички се чудят как може едновременно да е толкова вкусно и едновременно с това – здравословно. Затова реших да напиша тази книга и да отговоря на тези въпроси“, казва телевизионната водеща.

190514_bТя вече има книга и на българския книжен пазар. В „Какво знам със сигурност“ Опра се изявява като творец, изследовател на човешкото сърце и душа. Книгата събира мъдрите и вдъхновяващи житейски уроци, плод на многобройните й преживявания, писани за списание „О“. Опра говори за най-важните неща в живота: за радостта, издръжливостта, любовта, благодарността, шанса, силата, благоговението… Книгата предлага изключителната и вълнуваща възможност да се докоснем до съкровения вътрешен свят на една от най-необикновените жени в света, като същевременно ни учи как да станем най-добрите хора, които можем да бъдем. Искрени, трогателни, ободряващи, възвисяващи и често шеговити, думите на Опра се отличават с онази истинност, която кара читателя да се връща към тях отново и отново.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

20100917-freedom-oprah-book-club-640x360

Опра класира най-обсебващите книги на последните 25 години

Една от най-влиятелните жени в света – Опра Уинфри, класира най-обсебващите книги на последните 25 …