Начало / България / Питър Уолш учи „Как да сложим край на безпорядъка“

Питър Уолш учи „Как да сложим край на безпорядъка“

Cover_TooMuch1С присъщото си чувство за хумор и насърчаващи съвети, организационният консултант Питър Уолш показва как всеки може да се справи с наистина важния въпрос: каква е представата ни за живота, който искаме да живеем. Това става в новата книга на българския книжен пазар „Как да сложим край на безпорядъка“.

Уолш предлага прости техники и подробен план за оценка на състоянието на дома за степенуване на вещите си важност и разделяне с ненужните, които пречат на желания живот. Резултатът е свободно пространство, по-малко стрес и повече енергия, осигуряващи по-щастлив и пълноценен живот всеки ден. Уникалният подход на Питър Уолш помага да се научим да се освобождаваме от емоционалния и психологичен безпорядък, който буквално и преносно изсмуква живота от домовете ни.

В книгата за управление на безпорядъка дългогодишният организационен консултант, телевизионен водещ и автор Уолш има повече идеи. „Как да сложим край на безпорядъка“ е организирана, задълбочена и много лесна за ползване.

Част първа разглежда „Проблемът с безпорядъка”: откъде идва, как пречи и начини за справяне с него без оправдания и обезсърчаване. Част втора представя подробен подход за „Разтребване на безпорядъка”, който започва с „повърхностния безпорядък” и разработва семеен план, преди да пристъпи към основната част на книгата: разходка из всяка стая в къщата. Включени са писма, които Уолш е получавал от зрителите на предаването си по TLC „Пълна промяна”, кратки разкази, илюстриращи как реални хора се справят с обичайните организационни предизвикателства, таблици, списъци и странични теми („Тест за безпорядък”, „Планиране на дворна разпродажба”) за допълнително удобство. Уолш разглежда непосредствената задача като „позитивен и вълнуващ” начин за откриване на „идеалния дом” и на „онези неща, които са най-важни в живота”. Забавен и поучителен, това е наръчник, който читателите трябва да поставят в купа „остава”.

Питър Уолш е организационен консултант. Медийните му изяви включват участия в The Early Show и Fox News, както и публикации в USA Today, New York Times и Real Simple. За повече информация посетете www.peterwalshdesign.com.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!