Начало / Свят / Излезе „After You”, продължението на „Аз преди теб” от Джоджо Мойс

Излезе „After You”, продължението на „Аз преди теб” от Джоджо Мойс

Новият роман на Джоджо Мойс, „After You”, излезе на англоезичния книжен пазар, съобщи „USA Today”. Книгата е продължение на бестселъра „Аз преди теб”, който е преведен и на български език. Авторката продължава емоционалната история на Луиза Кларк, която трябва да преодолее мъката след смъртта на Уил Трейнър.

След вълнуващите месеци с Уил Трейнър, Луиза Кларк изпитва трудности да продължи живота си без него. Тя се връща при семейството си, но е измъчвана от мисълта, че отново и отново е принудена да започне от начало. Лу се включва в група за взаимопомощ и се запознава със Сам Филдинг – парамедик, който се сблъсква със смъртта всеки ден. Може би той е този, който наистина може да я разбере.

Тогава в живота на Кларк се появява човек от миналото на Трейнър и плановете й отново се объркват. Ще успее ли Лу най-сетне да открие отговорите на многобройните въпроси, които я измъчват и ще успее ли да продължи напред без любовта на живота си?

В „After You” Джоджо Мойс не изневерява на стила си. Тя демонстрира своята способност да връща читателите към познати персонажи, но поставени в ситуации, в които никой не очаква.

Свързани заглавия
Продължението на бестселъра „Аз преди теб“ от Джоджо Мойс излиза през септември

Последният роман на Джоджо Мойс излиза до дни на български

Излезе нов роман от Джоджо Мойс

Джоджо Мойс: Много е приятно, когато признанието дойде след дълго чакане

„Аз преди теб“ тук

Книги от Джоджо Мойс тук

Прочетете още

uni

Списъкът на Шиндлер – още жертви и прекършени съдби

Книгата излиза преди 41 години и се превръща във феномен Бестселърът, който се превърна успешно …