Начало / Свят / Пореден трилър за Джак Ричър излезе на книжния пазар

Пореден трилър за Джак Ричър излезе на книжния пазар

Пореден трилър от поредицата на Лий Чайлд за бившия военен полицай Джак Ричър е на англоезичния книжен пазар, съобщи „USA Today“. Романът, под №20 от поредицата, е озаглавен „Make Me“ и е издаден от „Delacorte“. Този път непобедимият герой ще помогне на специален агент Мишел Чен да намери изчезналия си партньор. Авторът подгря читателите с разказа „Small Wars: A Jack Reacher Story“, който излезе на 18 август.

Джак Ричър не знае къде отива, но има цялото време на света, за да пристигне. Когато той достига до малък град със странното име Майчина почивка, решава, че това е идеалното място да пренощува, преди да продължи към неизвестното. Това, на което Ричър изненадващо попада, е жена, която чака изчезналия си партньор, криптирана бележка за смъртта на 200 души и общност от тихи, но изненадващо бдителни хора.

Бившият военен полицай, любител на кафето и ръкопашния бой, решава да помогне на жената – агент Чен. Мисли си, че лесно и бързо ще открие партньора й. Преди да се осъзнае обаче Ричър е въвлечен в заплетена схема, като гангстери и наемни убийци го дебнат на всеки ъгъл. В градчето със странното име той ще се изправи срещу най-страшния си кошмар.

Свързани заглавия
Лий Чайлд към Стивън Кинг: Понякога си купувам книга заради корицата
„Сън“ и издателство „Transworld“ организират седмица на Джак Ричър
Лий Чайлд и Софи Хана ще бъдат сред гостите на конвенцията „CrimeFest“
Лий Чайлд: Чувствам се като „Манчестър Юнайтед“ в света на писателите

Книги от Лий Чайлд тук

Прочетете още

Lee-Child

Лий Чайлд: „Великобритания е абсурдна страна!“

Писателят поиска ирландско гражданство в знак на протест Създателят на знаменития Джак Ричър изказва по …