Начало / Свят / Футболният мениджър Сам Алардайс ще публикува автобиография

Футболният мениджър Сам Алардайс ще публикува автобиография

Футболният мениджър Сам Алардайс ще публикува автобиографията си тази година, съобщи thebookseller.com. Книгата, озаглавена „Big Sam: My Autobiography“, ще излезе на 8 октомври и ще бъде издадена от „Headline“. Алардайс е един от най-колоритните треньори в английския футбол.

Роденият през 1954 г. Алардайс играе професионален футбол в продължение на 20 години. Защитава цветовете на отбори като „Болтън“, „Съндърланд“, „Уест Бромич“ и др. През последните 25 години пък е мениджър. Водил е тимове като „Блекпул“, „Болтън“, „Нюкасъл“, „Блекбърн“ и за последно „Уест Хям“. Известен е с прякора Големия Сам. Характерно за Алардайс е, че отборите му практикуват стил, който набляга на физическите сблъсъци и изнасянето на топката с дълги подавания.

„За мен е огромно удоволствие, че „Headline“ ще публикува автобиграфията ми тази есен. Най-накрая имах време да помисля върху четирите десетилетия, през които съм във футбола, и да разсъждавам как играта се е променила от дебюта ми през 1973 г. досега. Ще заведа феновете на пътешествие, на което се надявам те да се насладят“, сподели треньорът.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Gailbraith_TheRunningGrave_LP.indd

Топ 10 на „Ню Йорк Таймс“ (9 октомври – 15 октомври)

Нов роман от Робърт Галбрейт! Псевдонимът, под който Дж. К. Роулинг създаде тази поредица за любители на …