Начало / България / „Виж ме“ от Никълъс Спаркс излиза на български език на 30 ноември

„Виж ме“ от Никълъс Спаркс излиза на български език на 30 ноември

Новият бестселър на Никълъс Спаркс „Виж ме“ ще излезе на български език на 30 ноември. Новината обявиха от издателство „Ера“. Романът излезе преди около месец на англо-езичния пазар и трайно се настани в списъците с бестселъри на „Ню Йорк Таймс“.

Във „Виж ме“ Спаркс разказва историята на Колин Ханкок, който дава най-доброто от себе си, за да избяга от сянката на мрачното си минало и да върви по правия път. Работа, учене, тренировки – това е всичко, от което има нужда, за да стои далеч от неприятностите. Последното, което търси, е сериозна връзка. Мария Санчес е образец на общоприетата идея за успех – тъмнокоса красавица с безупречно професионално досие на адвокат в престижна кантора. И все пак, Мария бяга от болезнени спомени, които са я прокудили обратно в родния град.

Случайна среща в една дъждовна нощ променя житейските пътеки, по които и двамата са поели. Предизвиквайки всички предразсъдъци, които имат един за друг, любовта неусетно се настанява между тях. И те дори се осмеляват да мечтаят за бъдеще заедно… До мига, в който миналото ги връхлита. Мария и Колин ще бъдат подложени на изпитания.

Никълъс Спаркс е автор на бестселърите „Нощи в Роданте”, „С дъх на канела”, „Последна песен”, „Моят път към теб”, „Най-дългото пътуване”, „Изборът” и др.

Свързани заглавия

Никълъс Спаркс и съпругата му се развеждат след 25 години брак

Никълъс Спаркс съден за расизъм, хомофобия и антисемитизъм

„Моят път към теб“ на Никълъс Спаркс излезе на български

Никълъс Спаркс: Опитвам се да пиша съвременни версии на древногръцките трагедии

Никълъс Спаркс за ключа към щастието

„Виж ме“ тук

Всички книги от Никълъс Спаркс тук

Прочетете още

5197311_b

Никълъс Спаркс отново ни носи приятна изненада със „Завръщане“

Всяко едно завръщане е завръщане към себе си Автор на „Тетрадката“, „С дъх на канела“ …