Начало / Свят / Брайън Мей ще публикува книга с 3D снимки на „Куин”

Брайън Мей ще публикува книга с 3D снимки на „Куин”

Брайън Мей ще публикува книга с 3D снимки на „Куин”, съобщи thebookseller.com. Китаристът на легендарната рок банда обяви новината на пресконференция на Лондонския панаир на книгата. Изданието ще бъде със заглавие „Queen in 3-D” и ще дебютира на англоезичния книжен пазар през есента на 2016 г. То ще бъде издадено от издателството на Мей, „London Stereoscopic Company”.

Само няколко от фотографиите в книгата са показвани преди в публичното пространство. Всяко копие ще бъде с включено специално устройство за гледане на 3D изображения. Инструментът е изработен от самия Мей.

Издателската къща на големия музикант за първи път гостува на Лондонския панаир на книгата. Тази година тя намери място сред независимите издателства.

Брайън Мей е роден през 1947 г. Той е най-известен като китарист на една от най-влиятелните рок групи, „Куин”. Автор и композитор е на много от хитовете на състава, най-емблематичен от които „The Show Must Go On”. Любопитен факт за него е, че има докторантура по астрофизика.

Свързани заглавия
40 години „Куин”: Брайън Мей за групата, Фреди Меркюри и депресията