Начало / Свят / Излезе нов роман от майстора на съспенс трилъра Харлан Коубън

Излезе нов роман от майстора на съспенс трилъра Харлан Коубън

Нов роман от майстора на съспенс трилъра Харлан Коубън излезе на англоезичния книжен пазар, съобщи „USA Today“. Книгата е със заглавие „The Stranger“ и е издадена от „Dutton“. Само дни след публикацията си заглавието вече е №1 в бестселър листата на американското издание. В „The Stranger“ родителите Адам и Корин се сблъскват с шокиращата тайна, на която е базиран техния брак.

Главният герой в романа е Адам Прайс. Той има много какво да губи – женен е за красива жена, има двама чудесни сина, добре платена работа и хубава къща. Прайс сякаш живее американската мечта. В един миг обаче света му се срива. От човек с неясна самоличност и мотиви той научава ужасяваща тайна за съпругата си Корин. Бракът им е една измама, един трик. Адам скоро е намесен в конспиративна схема и aко не направи точните стъпки, жертвите ще бъдат безброй.

Харлан Коубън е роден през 1962 г. в Ню Джърси, САЩ. Зад гърба си има серия от образцови психологически трилъри, за чийто успех свидетелстват много литературни отличия. Коубън е първият писател, носител едновременно на три от най-значимите награди за криминална литература – „Едгар“, „Шеймъс“ и „Антъни“. Името му фигурира в списъка на 50-те най-велики криминални писатели на всички времена. На 15 март 2011 година той получи Медала на Париж, който се връчва в знак на висока почит към артисти със специален принос към културата на международно ниво. Много негови книги могат да бъдат намерени в родните книжарници. Сред тях „Шест години“, „Остани“, „Невинният“ и др.

Свързани заглавия
„Шест години“ от Харлан Коубън (откъс)
И „Шест години“ на Коубън на български

Харлан Коубън: Ако книгата е добра, читателите ще я четат

Росица Ташева: Харлан Коубън ми е любим

Книги от Коубън тук

Прочетете още

hcoben

Нов роман от Харлан Коубън излиза на български

От 27 април на българския книжен пазар излиза нов роман от майстора на трилъра  Харлан …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.