На фокус
Начало / Свят / Продължението на трилогията „Милениум“ е с ново заглавие

Продължението на трилогията „Милениум“ е с ново заглавие

Продължението на бестселър трилогията „Милениум“ от Стиг Ларшон има ново заглавие, съобщиха за Lira.bg британските издатели на романа, „Christopher MacLehose“. Окончателно книгата ще бъде озаглавена „The Girl in the Spider’s Web“. Автор е Давид Лагеркранс. Припомняме, че първоначалното заглавие на романа беше „That Which Does Not Kill“. Изданието на Лагеркранс ще излезе на 27 август и се очаква да бъде преведено на 38 езика.

Романът ще проследи приключенията на изобрателната хакерка Лисбет Саландер и журналиста Микаел Блумквист след края на трите бестселъра на Ларшон. Героите станаха любими на читателите от „Мъжeтe, които мразеха жените“, „Момичето, което си играеше с огъня“ и „Взривената въздушна кула“. Авторът на трилогията почина през 2004 г. и не доживя колосалния й успех, който дойде през следващите години.

Беше представена и корицата на „The Girl in the Spider’s Web“. Бестселърите на Ларшон също ще бъдат преиздадени от британското издателство „Christopher MacLehose“ с дизайн в духа на книгата на Лагеркранц. Шведският писател и журналист ще гостува в Обединеното кралство през май на фестивала „Хей“ в Уелс. Там той ще коментира „The Girl in the Spider’s Web“, както и „Fall of Man in Wilmslow“ – роман за смъртта на Алън Тюринг.

 

Свързани заглавия
Продължението на трилогията „Милениум“ от Стиг Ларшон излиза в поне 35 страни през август

Ще има продължение на трилогията „Милениум“ на Стиг Ларшон

Трилогията  „Милениум“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

b89a25be-983a-48da-8f88-56b38bee4196-The_Rise_of_Magicks

Топ 10 на „Ню Йорк Таймс“: Магията на Нора Робъртс пак проработи

The Rise Of Magicks изпревари и новата книга на Джеймс Патерсън Преди Коледа класацията е …