Начало / Свят / Излезе първият трейлър на филма по „Бунтовници“ от Вероника Рот

Излезе първият трейлър на филма по „Бунтовници“ от Вероника Рот

Първият трейлър на филма по втората част от бестселър поредицата „Девергенти“ от Вероника Рот, „Бунтовници“, е вече достъпен онлайн, съобщи variety.com. Той беше пуснат от студиото „Lionsgate“. Филмът ще дебютира в кината на 20 март 2015 г.

Краткият клип от една минута показва Шайлийн Удли, която се завръща като героинята Трис и се опитва да спаси майка си, скачайки от няколко разрушаващи се сгради. Предстои да бъдет пуснат и първият пълен официален трейлър на прожекцията. Лентата ще излезе в 2D и 3D вариант. Първият филм, „Дивергенти“, беше излъчен само в 2D, но въпреки това донесе приходи от 300 милиона долара в боксофиса.

Третата и последна част, „Предани“, ще бъде филмирана в 2 части, каквато е практиката в „Холивуд“ през последните години. Така беше постъпено и с последните романи от поредиците „Хари Потър“ и „Игрите на глада“.

Трейлърът тук

Антиутопичната младежка трилогия „Дивергенти“ излезе между 2011 г. и 2013 г. и се превърна в световен бестселър. През тази година Рот публикува и сборника с разкази „Фор“, който допълва историята „Дивергенти“. Произведенията на Рот са достъпни в родните книжарници.

Свързани заглавия
Вероника Рот посрещната като рок звезда на BookCon

Поредицата на Вероника Рот „Дивергенти“ тук

Прочетете още

244349_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (15 април – 21 април)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Недовършена работа от Дейвид Балдачи 2. Плодовете зреят нощем от Неда Антонова 3. …