Начало / Свят / Балдачи продължава поредицата за Уил Роби с „The Target“

Балдачи продължава поредицата за Уил Роби с „The Target“

Дейвид Балдачи продължава своята бестселър поредица за съвършеният убиец Уил Роби, който работи за правителството на САЩ. От днес на американския книжен пазар е следващият роман от серията, „The Target“, съобщи „USA Today“. Творбата, трета от поредицата, е публикувана от „Grand Central Publishing“ и е 432 страници.

Американският президент има възможност да се справи със световна заплаха веднъж завинаги. Ако обаче задачата се провали, той ще бъде принуден да напусне поста си, а опасността пред нацията ще се увеличи. Затова президентът се обръща към единствения екип, който може да се справи – Уил Роби и неговата партньорка, Джесика Рийл. Талантът им като наемни убийци е несравним. Има обаче фигури във властта, които не им вярват – поставят под съмнение тяхната надеждност и желанието им да изпълняват заповеди.

Докато двамата се подготвят за мисията си, Рийл се сблъсква с лични проблеми. Тя е принудена да се изправи срещу врагове от миналото. Джесика и Уил ще трябва да преодолеят и още едно препятствие – жена с техните качества, която има собствен списък с мишени, в който личат имената им.

Свързани заглавия
Дейвид Балдачи: Много обичам да чета от малък, затова съм писател днес
Утре излиза първият фентъзи роман на Дейвид Балдачи
Излиза нов роман на Дейвид Балдачи

Книги от Балдачи тук

Прочетете още

С актрисата Лили Сучева, която чете откъс от романана премиерата_

Гергана Лаптева за новата си книга: Написах „Момичето от портрета“ с тангата на Гардел и Пиацола

Шепа българи в чужд свят са съхранили страната в сърцата си Книга след книга, стилът …