Начало / Свят / Балдачи продължава поредицата за Уил Роби с „The Target“

Балдачи продължава поредицата за Уил Роби с „The Target“

Дейвид Балдачи продължава своята бестселър поредица за съвършеният убиец Уил Роби, който работи за правителството на САЩ. От днес на американския книжен пазар е следващият роман от серията, „The Target“, съобщи „USA Today“. Творбата, трета от поредицата, е публикувана от „Grand Central Publishing“ и е 432 страници.

Американският президент има възможност да се справи със световна заплаха веднъж завинаги. Ако обаче задачата се провали, той ще бъде принуден да напусне поста си, а опасността пред нацията ще се увеличи. Затова президентът се обръща към единствения екип, който може да се справи – Уил Роби и неговата партньорка, Джесика Рийл. Талантът им като наемни убийци е несравним. Има обаче фигури във властта, които не им вярват – поставят под съмнение тяхната надеждност и желанието им да изпълняват заповеди.

Докато двамата се подготвят за мисията си, Рийл се сблъсква с лични проблеми. Тя е принудена да се изправи срещу врагове от миналото. Джесика и Уил ще трябва да преодолеят и още едно препятствие – жена с техните качества, която има собствен списък с мишени, в който личат имената им.

Свързани заглавия
Дейвид Балдачи: Много обичам да чета от малък, затова съм писател днес
Утре излиза първият фентъзи роман на Дейвид Балдачи
Излиза нов роман на Дейвид Балдачи

Книги от Балдачи тук

Прочетете още

anita-jankovic-AowxSxBwv_4-unsplash

Четене преди сън удвоява речника на децата

Книгите са ключови за тях Четящите родители са истинска благословия за най-малките – достатъчно е …