Начало / България / Трима лекари ще бъдат VIP книжари в „Хеликон-Витоша” на 23 април

Трима лекари ще бъдат VIP книжари в „Хеликон-Витоша” на 23 април

Трима лекари – Мирослав Ненков, Калин Терзийски и Емил Йотовски – вместо да поставят диагнози, ще препоръчват книги на всички, дошли да си купят нещо добро за четене в столичната книжарница „Хеликон-Витоша” на 23 април 17 до 18 ч на 23 април.

Освен медицинското образование, ги свързват книгите. Доктор Ненков обича да чете, а докторите Терзийски и Йотовски – да пишат. И също четат. Доктор Ненков е бил заместник министър на здравеопазването. А докторите Терзийски и Йотовски не са били. Но са приятели от дълги години. С доктор Ненков ще се запознаят на 23 април. И сто на сто ще станат приятели. Защото и тримата обичат книгите… Което е важно.

Та – ако искате да се доверите на тези книжари с бели престилки – заповядайте в „Хеликон-Витоша” на Световния ден на книгата и авторското право.

* * *

Доктор Мирослав Ненков е началник на отделение в Катедрата по анестезиология и интензивно лечение във ВМА, като продължава и работата си като координатор по донорство. Заместник-министър на здравеопазването в служебното правителство на Марин Райков.

Калин Терзийски е издал книгите „Алкохол”, „Лудост”, Войник”, „13 парчета от счупеното време”, „Любовта на 45 годишния мъж” „Аскетът в мола” и др.

Емил Йотовски е автор на „Нарочни приказки” (в два тома) и „Секретни приказки”.

Свързани заглавия
Флашмоб в центъра на София за Международния ден на книгата  

Прочетете още

Obrázek WhatsApp, 2024-05-09 v 14.32.34_49594de1

„1984“ с нови завладяващи корици

Книгата на Оруел не спира да вълнува Има книги, които винаги привличат вниманието – колкото …

Един коментар

  1. отегчен

    Моля ви, не може ли този път без единия…