На фокус
Начало / Свят / Актьорът Ръсел Бранд пише книга за проблемите на обществото

Актьорът Ръсел Бранд пише книга за проблемите на обществото

Актьорът Ръсел Бланд пише за проблемите на съвременното общество в нова книга, съобщи „Гардиън“. Произведението, което ще излезе на англоезичния книжен пазар тази есен, още няма заглавие. Бранд ще адресира въпросите на екологията, протестите и политиката. От издателството „Century“, което ще публикува творбата, я определят като провокираща и подтикваща читателите да не се подчиняват на апатията, а да се противопоставят на статуквото.

Бранд коментира:

„Хората ме питат как една революция работи. Всички искаме да съборим правителствата и да създадем една личностна и глобална утопия, но как? В тази книга, аз ще обясня как. След като съм придобил мъдрост, като съм давал и взимал интервюта, гледал съм филми, чел съм книги и съм мислил, сега мога да напиша една лесно разбираема и достъпна книга, която да бъде решение на проблемите. Беше крайно време“.

Това няма да е първата книга на Бранд. Той публикува автобиографията си, „My Booky Wook“, през 2007 г. Автор е и на „Irons in the Fire“, в която актьорът пише за любовта си към футбола.

Ръсел Бранд е британски актьор, роден през 1975 г. Изявавал се е още като комик и радиоводещ. По-известни филми с негово участие са „Бурята“, „Артър“ и „Рок завинаги“.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

1395312199512

И Европейската банка номинира Георги Господинов

Призът се връчва за седми път Международната награда е създадена през 2017-а в сътрудничество с …