Начало / Свят / Харлан Коубън с нов трилър

Харлан Коубън с нов трилър

Нов трилър от Харлан Коубън ще излезе на книжния пазар, съобщи „USA Today“. Романът „Missing You“ ще бъде в американските книжарници от утре. Творбата ще бъде публикувана от „Dutton Adult“ и ще бъде 400 страници. Сюжетът ще разказва за проблемите, в които се въвлича детектив Кат Донован, след като вижда профила на бившия си годеник в сайт за запознанства.

Кат Донован, детектив в нюйоркската полиция, има профил в сайт за запознанства, подобно на милиони други хора по света. Тя обаче е потресена, когато вижда в сайта регистрацията на Джеф – нейн бивш годеник, който е разбил сърцето й преди 18 години. Двамата не са се виждали от тогава. Когато тя се опитва да се свърже с Джеф, Кат е въвлечена в мрежа от конспирации и убийства, която достига и до нейното семейство. Когато въпросът е на живот и смърт, детектив Донован трябва да проникне до най-мрачните кътчета на своето съзнание и да намери сила да оцелее и реши случая.

Харлан Коубън е американски писател, роден през 1962 г. Пише криминални романи и трилъри. Печелил е наградите „Anthony Award“, „Edgar Award“, „RBA International Prize for Crime Writing“ и др. Произведенията му често включват заплетени сюжети, разковничето на които обикновено се крие в миналия събития. Много книги на Коубън са преведени на български, сред тях „Под напрежение“, „Гората“, „Само един поглед“ и др.

Свързани заглавия
Росица Ташева: „Харлан Коубън ми е любим“

Книги от Харлан Коубън тук

Прочетете още

717bd38a-8921-42b8-8152-92dd06ce00b8

„Пробуждането“ на Стойчо Керев – лек срещу безразличието

Заглавие, което разбулва тайни и предсказва бъдещето Третата книга на популярния наш журналист, а вече …