Начало / Свят / Следващият роман на Дейвид Никълс излиза през септември

Следващият роман на Дейвид Никълс излиза през септември

Следващият роман на Дейвид Никълс ще излезе на англоезичния книжен пазар през тази есен, съобщи thebookseller.com. Озаглавена „Us”, книгата ще бъде в книжарниците от 30 септември. Издателство е „Hodder & Stoughton”, което определя творбата като „епична, задълбочена, забавна и сърцераздирателна”.

„Us” ще бъде първата книга на Никълс след бестселъра „Винаги в същия ден”, който беше публикуван за първи път през 2009 г. Романът ще разказва историята на Дъглас Питърсън, чийто 21-годишен брак със съпругата му Кони, е към своя край. Тя възнамерява да го напусне, когато синът им замине за колеж. На двамата обаче им предстои дълга лятна ваканция. Пътувайки през различни градове в Европа, Дъглас съставя план как да спечели отново любовта на жена си и да поправи отношенията си със своя син. Принуден да разбере защо бракът му се разпада, той си спомня за началото на връзката си с Кони и преоткрива жената, в която се е влюбил.

Авторът твърди, че се е вдъхновил за „Us” от европейското турне на „Винаги в същия ден”. „Винаги в същия ден” е достъпна и в родните книжарници. Книгата е адаптирана и на големия екран.

Дейвид  Никълс е британски автор и сценарист, роден на 30 ноември1966 г. Написал е 3 книги – „Старт до десет”, „The Understudy” и „Винаги в същия ден”. Никълс по правило е сценарист на екранизираните му творби. Негов е и сценарият на „А кога за последно се видя с баща си” с участието на Колин Фърт.

Свързани заглавия
„Винаги в същия ден” е вече на големия екран
Дейвид Никълс: Отчаяно искам следващата ми книга да не разочарова

Продажбите на книги във Великобритания надхвърлиха 1 млрд. паунда
Лондонски университет въведе „Магистър по криминално писане”

„Винаги в същия ден“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

psicho1

Книги с ценни идеи за трудни моменти

Имат силата да ни помагат как да живеем Психологията е наука, която казва много за самите …