Начало / Свят / Провокативен роман от Паулу Коелю излиза през август

Провокативен роман от Паулу Коелю излиза през август

Нов роман от Паулу Коелю ще излезе на англоезичния книжен пазар през август, съобщи thebookseller.com. Книгата е със заглавие „Adultery“ и ще бъде публикувана от „Cornerstone“ в Обединеното кралство и „Knopf“ в САЩ.

Творбата на Коелю ще бъде провокативна, посветена на размиването на границите между любовта и увлечението, приключението и самосаботажа. Тя ще проследява историята на Линда, омъжена журналистка и майка. Нейният живот се променя, когато се среща с мъж, с когото преди е имала връзка.

„Паулу Коелю е един от малкото писатели, за които може да се каже, че са докоснали животите на милиони хора. Тази книга ще говори на всеки. Изключително се вълнуваме, че с нашите международни колеги имаме възможност да издадем творба на писател, чийто книги са бестселъри в цял свят“, коментират от издателство „Cornerstone“.

Паулу Коелю е роден през 1947 г. Известен е със своите драматични, психологически и езотерични творби. Творчеството му се превежда в цял свят, а книгите му често са международни бестселъри. В българските книжарници може да бъде намерена голяма част от творчеството на Коелю, като „Дневникът на един маг”, „Алхимикът”, „Вероника решава да умре”, „Мактуб”, „Алеф” и др.

Свързани заглавия
Сайт класира най-влиятелните писатели на новото време

Паулу Коелю: Книжари и читатели допринасят за моя успех, но социалните мрежи ми позволяват да достигна директно до читателя
Излезе специално издание на „Алхимикът“

Книги от Паулу Коелю тук

Прочетете още

anita-jankovic-AowxSxBwv_4-unsplash

Четене преди сън удвоява речника на децата

Книгите са ключови за тях Четящите родители са истинска благословия за най-малките – достатъчно е …