Начало / Свят / Албум с фотоси на легендарната група „АББА” излиза през март

Албум с фотоси на легендарната група „АББА” излиза през март

Албум с фотоси на легендарната поп група „АББА” ще излезе през март, съобщи pledgemusic.com. Произведението, публикувано от „Bokforlaget Max Strom”, ще съдържа 600 снимки, покриващи цялата съвместна кариера на един от най-популярните музикални състави на ХХ век. Творбата ще бъде на англоезичния книжен пазар от 10 март.

Книгата е изготвена с пълното съдействие на членовете на „АББА” – Агнета Фелтскуг, Ани-Фрид Люнгста, Бени Андершон и Бьорн Улвеус. Те са автори на предговора, като са допринесли и със собствени фотографии, някои от които са от последните месеци. Над 100 от снимките в луксозния албум никога не са публикувани досега. Има и коментар на шведските музиканти за повечето изображения.

Албумът ще съдържа снимки от самото формиране на „АББА” до невероятния възход към върха на музикалния бизнес. Почитателите на групата ще се насладят на алтернативни обложки на албуми, фотоси на състава зад сцената, снимки от турнета и участия на най-големите музикални арени, както и лични фотографии.

„АББА” е шведска поп група, съществувала от 1972 до 1982 г. Името на състава е абревиатура от имената на членовете на състава. „АББА” е една от групите с най-голям комерсиален успех в историята на музиката. От техни албуми са продадени над 400 милиона копия в цял свят, като цифрата продължава да расте.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

234904_b

Защо да го познаваме?

Самият Стефан Цвайг си е задал този въпрос, вдъхновен от Балзак, който е смятал Жозеф …