Начало / Свят / Нов роман на Дейвид Балдачи излиза през април

Нов роман на Дейвид Балдачи излиза през април

Тази пролет ще излезе нова книга от Дейвид Балдачи, съобщи „USA Today“. Романът „The Target“ ще бъде на англоезичния книжен пазар от 22 април. Издателство е „Grand Central Publishing“, а творбата ще бъде 400 страници. Произведението е от популярната поредица на Балдачи с главен герой Уил Роби.

За изключително важна, но и рискована задача, американският президент за пореден път се обръща към Уил Роби и Джесика Рийл. Качествата на Роби и Рийл като наемни убийци са несравними, но има хора от американското правителство, които не вярват в тях – те са на мнение, че двамата не обичат да следват заповеди и са прекалено несигурни.

Докато се приготвят за опасната мисия, Рийл се сблъсква със стари персонални проблеми, които се превръщат в опасност за нея и Роби. Така Уил и Джесика ще трябва да водят битка на 3 фронта – както в името на страната си, така и за собственото си оцеляване.

Дейвид Балдачи е американски автор на бестселъри, роден през 1960 г. Роден и израснал е във Вирджиния, Още първата му книга – „Абсолютна власт” (1996 г.), става абсолютен хит. Други негови известни романи са „Невинните“, „Шестият“, „Тотален контрол“ и др. Продадени са над 110 милиона копия от негови творби, преведени на 35 езика.

Книги от Балдачи тук

Прочетете още

244100_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Най-мрачното изкушение от Даниел Лори 2. През август ще се видим от …