Начало / Свят / Джефри Арчър промотира четенето с нов сборник с разкази

Джефри Арчър промотира четенето с нов сборник с разкази

Излезе нов сборник с разкази от Джефри Арчър, съобщи „Индипендънт“. Произведението „Four Warned“ е на англоезичния книжен пазар, публикувано от „Pan Macmillan“. В 112 страници, Арчър представя 4 разказа. „Stuck on You“, „The Queen’s Birthday Telegram“, „Don’t Drink the Water“ и „Never Stop on the Motorway“ включват четирима абсолютно различни главни персонажа, които се сблъскват с неочаквани и изненадващи препятствия.

Книгата е част от инициативата „Quick Reads“, реализирана от организации като Консулството по изкуствата в Англия, Би Би Си, ЮНЕСКО и др. Автори на бестселъри и други известни личности пишат кратки книжки, не повече от 128 страници, с цел промотиране на четенето в съвременното общество. Творбите са насочени към съвременните възрастни, които в ежедневните си задължения и постоянни ангажименти са забравили какво удоволствие носи хубавата книга. Инициативата работи за преоткриването на любовта към книгите.

Джефри Арчър е английски писател, роден през 1940 г. Изявявал се е и като актьор и политик. Известен е със своите романи, които са в жанр крими/трилър. Много негови книги са преведени на български език. Сред тях „Шах и мат”, „Кайн и Авел”, „Не бягай от съдбата си”, „Аферата „Ван Гог” и др.

Книги от Джефри Арчър тук

Прочетете още

9781250178633

Топ 10 на „Ню Йорк Таймс” (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА  ––––––––––– 1. „The Women“ от Кристин Хана (5 седмици в класацията) 2. „The …