Начало / Свят / Джилиан Флин написа нов финал на „Не казвай сбогом“ за филма по романа

Джилиан Флин написа нов финал на „Не казвай сбогом“ за филма по романа

Писателката Джилиан Флин написа нов финал за филма по нейния бестселър „Не казвай сбогом“. Крайната развръзка в екранизацията ще бъде различна от тази в книгата, съобщи huffingtonpost.com. Флин е автор и на сценария по своя роман. С хода си авторката е изненадала актьорския състав и главно Бен Афлек, който е най-популярното име сред актьорите.

Адаптацията на „Не казвай сбогом“ ще дебютира в кината в САЩ на 3 октомври тази година. Режисьор на прожекцията е признатия Дейвид Финчър.

Романът „Не казвай сбогом“ проследява историята на Ник и Ейми Дън. Ейми изчезва на 5-та годишнина от тяхната сватба, а Ник се превръща в главен заподозрян за нейното отвличане. Следват поредица от обрати в сюжета, които омагьосват читателите в цял свят. Книгата е достъпна и в родните книжарници.

Джилиан Флин е родена през 1971 г.. Има три публикувани романа – „Sharp Objects”, „Мрак” и „Не казвай сбогом”. Последната й книга я направи световна звезда в сферата на литературата, след като дълго време присъства в челните позиции на бестселър класациите.

Свързани заглавия
„Мрак” от Джилиан Флин (ревю)
„Мрак” на Джилиан Флин е вече на българския книжен пазар
Джилиан Флин: Като дете обичах да бъда уплашена

Книги от Джилиан Флин тук

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

193053_b

Очите ни трудно се насищат на хубава България

„101 отбивки” предлага 101 начина да я видим различно Заглавието стана хит и направо запазена …