Начало / Свят / Книга за „Дафт Пънк“ излиза този месец

Книга за „Дафт Пънк“ излиза този месец

Ккнига за дуото „Дафт Пънк“ ще излезе този месец, съобщи gigwise.com. Произведението, озаглавено „Daft Punk: A Trip Inside the Pyramid“, е написано от Дина Санторели и ще бъде на англоезичния книжен пазар от 21 януари тази година.

Творбата ще бъде фокусирана върху последното турне на състава, което беше преди 6 години. Ще бъде представени Ги-Манюел дьо Хомем-Кристо и Тома Бангалтер в тяхното ежедневие, както когато им предстоят концерти, така и през останалото време. Двамата ще обяснят защо според тях музиката им се харесва и е актуална както през 90-те години, така и вече във второто десетилетие на ХХІ век. „Дафт Пънк“ ще разкажат на почитателите си и защо се дегизират като роботи на сцената.

„Дафт Пънк“ е френско музикално дуо, което съществува като състав от 1993 г.  Ги-Манюел дьо Хомем-Кристо и Тома Бангалтер правят електронна, хаус и техно музика. Имат 4 студийни албума и 2 компилации.
„Дафт Пънк“ са известни със своите атрактивни изпълнения на живо, на които те носят черни шлемове, правейки се на роботи. Двамата рядко дават интервюта.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

bnb_moneta_paisij

„Златният“ Паисий е в продажба от днес

Народният будител е роден преди 300 години Юбилейните чествания включват и златна монета на БНБ. …