Начало / България / Излиза книга за вокалиста на Iron Maiden

Излиза книга за вокалиста на Iron Maiden

Биографична книга за едно от най-големите имена в хард рока – Пол Ди Ано, ще излезе тези дни на книжния пазар у нас. Новината съобщиха от издателство „Адикс“.

За първи път в автобиографичната книга „Звяра“ той споделя спомените си като вокалист на могъщите Iron Maiden и разкрива шокиращи истории от интимния си живот – преследвания на журналисти, стрелби, истината за своя арест за притежание на оръжие, безброй побоища, секс оргии, брак с българка… Всичко това, придружено с неизмеримо количество алкохол и твърде много дрога.

„Всичко е истина – защото съм го преживял. Някои от имената на членове на групи, бивши съпруги, групита, гаджета, наркопласьори, полицаи и безскрупулни типове са променени, за да се защити самоличността им, или защото не си спомням истинските. А ако някой се обиди от това, което чете – не ми пука!“, казва метъл легендата.

Конфликтното му поведение извън сцената е дори по-скандално от това под прожекторите. „Звяра“ е откровен разказ за пътя от върховете на славата до дъното на разорението, белязан от неистовата му борба с наркотичната и алкохолната зависимост, както и с усилията да победи собствените си демони.

Прочетете още

244100_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Най-мрачното изкушение от Даниел Лори 2. През август ще се видим от …

Един коментар

  1. Мартин Дивмов

    Вече я чета книгата, заслужава си! :)