Начало / Свят / Излезе автобиографична книга на Пол Остър

Излезе автобиографична книга на Пол Остър

На англоезичния книжен пазар е вече автобиографична творба на американския писател Пол Остър, съобщи британският „Телеграф“. Книгата е озаглавена „Report from the Interior“ и е публикувана от „Henry Holt and Co“. Тя е 352 страници.

В мемоарите си авторът разказва за своето духовно и личностно развитие. Творбата е продължение на спиритуална книга „Winter Journal“, която Остър публикува през 2012 г. В „Report from the Interior“, той описва как се е оформил като личност. Остър сравнява представата си за света през различни етапи от своя живот. Авторът разсъждава върху детството си, несправедливостта, морала, политиката и интелектуалното си пътешествие през годините.
Остър отбелязва най-важните събития в живота му. Той набляга на това как с времето е започнал все повече да осъзнава размерите на човешката жестокост. В книгата има и много лични фотографии на писателя.

Пол Остър е американски писател, роден през 1947 г. Известен е с факта, че творчеството му е посветено на Ню Йорк, където и живее. В България са преведени книгите му „Нюйоркска трилогия”, „Нощта на оракула”, „Книга на илюзиите” и др.

Свързани заглавия
Турският премиер критикува Пол Остър
През 2012 г. ще излезе втора автобиографична книга на Пол Остър

Пол Остър: Политиката ме отвращава

“Човек на тъмно”- произведено в Америка !
Сири Хуствет: Животът в Ню Йорк е най-добрият мемориал на загиналите
Тери Гилиъм се кани да филмира роман на Пол Остър
Книгите на Чарлс Буковски са най-крадените в американските книжарници

Книги от Пол Остър тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

snimka Nikoela kniga 3

Никоела Иванова: Там, където приказките свършват, трябва да започне разговор с родителите

С авторката на три красиво илюстрирани детски книжки от поредицата „Прегръдки“ – Никоела Иванова, говорим за поучителните …