Начало / България / Излезе епизод 4 на поредицата „Хариша”

Излезе епизод 4 на поредицата „Хариша”

Излезе четвъртата част от поредицата за малкия приключенец Марко Адамс „Хариша и тайните кръгове“, съобщи издателство „Арт Уинар” . Автор на поредицата е Биляна Траянова – актриса, сценарист и продуцент на десетки документални филми.

„Реших да направя нещо за моя красив роден град – Силистра. Посветих четвъртата книга „Хариша и тайните кръгове“ на Добруджа, там, където е минало детството ми. Пораснах свободна и волна, сред история и легенди. Цялата магия, която читателите ще открият в епизод 4, е преживяна от мен. Вярвам, че с тази вълнуваща приказка ще провокирам деца и родители да потърсят вълшебствата, които са навсякъде около нас”, сподели Биляна Траянова за lira.bg .

В първите три книги – „Хариша царят на маймуните”, „Хариша и Анаитис” и „Хариша в дъждовната вода” – децата научиха за оцеляването в пустинята, за големите пет животни на саваната, за отровните обитатели на дъждовната гора и много още любопитни факти, които ще ги подготвят за реални пътешествия и изследователски проекти.

Свързани заглавия
Биляна Траянова: Няма нечетящи деца, има родители, които не са въвели децата си във вълшебното царство на книгите
Биляна Траянова: Да вдъхновя децата да четат е моя лична кауза
„Хариша царят на маймуните” и „Хариша и Анаитис” от Биляна Траянова (откъси)

Поредицата „Хариша“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

226478_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (3 май – 9 май)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Глина от Виктория Бешлийска 2. Живот в скалите от Мария Лалева 3. …