На фокус
Начало / Любопитно / „Ще го срещнеш ли някога…“ от Райън Браунинг Касадей и Джесика Касадей (откъс)

„Ще го срещнеш ли някога…“ от Райън Браунинг Касадей и Джесика Касадей (откъс)

Престани да се чудиш…

Ще го срещнеш ли някога? Престани да се чудиш. Веднага! Напълно сериозни сме. Стига! Незабавно. Разбираш какво имаме предвид; пределно ти е ясно. Всъщност сигурно веднага щом си прочела заглавието на книгата си си го представила.

Може би за теб „той“ е „Единственият“ или просто твоят мъж мечта. Той може би е младежът, който работи до теб в офиса или пътува до теб сутрин във влака. Може би посещавате заедно часовете по психология в колежа или е самотният баща с прекрасните сини очи от родителската среща. Може би е твой познат или човек, когото още не си срещнала (но се надяваш това скоро да стане), или пък мъж, който те посещава единствено в сънищата.

И какво става, след като го срещнеш? Трябва да преминеш през мъчителните моменти на създаване на връзка помежду ви, докато в същото време се чудиш дали наистина тя същест- вува. На този етап ти си погълната от въпроси: къде е, когато не сте заедно, какво ли прави, с коя ли друга спи (и пазят ли се?). Сигурно се питаш: Защо не се обажда? За какво си мисли? Какво иска? Кого желае… как да го накарам да пожелае мен?!

Сигурно много пъти си се питала защо даден мъж не се и опитва да научи телефонния ти номер, защо не се обажда, щом е казал, че ще го направи, защо не те кани да излезете от- ново или защо не желае да се обвързва – можем да продължим с въпросите до безкрай. Въпреки че тези страхове (често) са безпочвени, истината е, че биха могли да съществуват много логични причини, които да попречат на един наистина свестен мъж (той) да направи някое от изброените неща.

Например: защо не ти се е обадил?

Когато това се е случвало, ти сигурно си търсила всевъзможни обяснения: завалял е астероиден дъжд, попаднал е във верижна катастрофа по пътя към дома си и мълви твоето име в интензивното отделение (и очевидно се нуждае от помощта ти); прекъснали са телефона ти, без да те уведомят; президентът се нуждае от неговото съдействие по въпроси, свързани с националната сигурност, но той е мислил за теб през цялото време… нали?

Виж, не те познаваме лично, както не познаваме и него. Ако можехме да го сътворим с вълшебна пръчица и да ти го поднесем на тепсия, щяхме да го направим. Все пак знаем, че ти го чакаш да се появи (който и да е той), да се опита да се свърже с теб и да ти докаже, че на света съществува човек, с когото сте създадени един за друг. Ти силно се нуждаеш от любов, но и мъжете изпитват същата нужда.

Вече е крайно време да спреш да се чудиш дали ще го срещнеш някой ден, защото ние ще променим това, започвайки с една дума: среща. Тази книга е за това как да промениш начина, по който го откриваш, излизаш на среща с него и започваш връзка, така че да не пропилееш своя истински шанс.

В наши дни, когато хората просто си губят времето заедно или се натискат, ние искаме да ти помогнем да върнеш любовната среща отново в играта, за да успееш да намериш любовта, за която си мечтала!

Свързани заглавия
Излезе ръководство за любовни срещи

„Ще го срещнеш ли някога…“  тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

336987245_562518772645312_672284796672296719_n

Библиобуси поръчват хърватските библиотеки

Мащабен проект цели книгите да достигат навсякъде Производител на новите библиобуси за Хърватия ще е …