Начало / България / Излиза нов роман от поредицата „Аз обичам…” на Линдзи Келк

Излиза нов роман от поредицата „Аз обичам…” на Линдзи Келк

От днес на българския книжен пазар е новият роман на Линдзи Келк  „Аз обичам Вегас”. Това е четвъртата книга на писателката от поредицата „Аз обичам…”, преведена на български. Предишните заглавия от чиклит серията са „Аз обичам Париж”, Аз обичам Холивуд” и „Аз обичам Ню Йорк”.

В „Аз обичам Вегас” Линдзи Келк успява да се „откъсне” от проклятието на поредиците. Романът може да се възприеме и като самостоятелен.

Линдзи Келк е британка, родена през 1980 г. Работила е като редактор на детски книги. Има шест публикувани романа и една електронна книга. Живее в Бруклин, Ню Йорк.

 

 

Ето и пътеводителя за Лас Вегас на Анджела – главната героиня на поредицата „Аз обичам…”:

 Хотели

„Космополитън“

Това е супернов и супермодерен рокендрол хотел. И наистина имам предвид рокендрол – тук свирят много банди, а стаите са снабдени с невероятни вани и суперлуксозни балкони, от които се разкриват невиждани гледки. Ако трябваше да живея в хотел, бих избрала този.

 

 „Сийзърс Палас“

За мен този хотел е олицетворение на Вегас. Изцяло отдаден на темата си. В мола предлагат удивителна аниматронна битка на боговете с крайно несигурна система за пожарна безопасност. Харесва ми. Освен това тук понякога пее Селин Дион. Какво би могъл да иска повече Вегас?

 

Ресторанти

„Бушон“ във „Венеция“

Славещ се като едно от най-изисканите заведения във Вегас, водещият френски ресторант на Томас Келър в хотел „Венеция“ е идеалното място за големи празненства… например сватбен прием? Или просто ако искате да изядете повече масло, отколкото може да произведе за година една средностатистическа крава. Освен това сиренето им е отделна категория в менюто. Което ме радва.

 

„Стрипхауз“ в „Планета Холивуд“

„Стрипхауз“ е превъзходен избор, ако търсите малко старомоден разкош, без да напускате Стрип. Скрит в дълбините на „Планета Холивуд“, ресторантът се състои изцяло от тъмно дърво и снимки в рамки по стените. Много секси. Голямо парче от крава? Също много секси. Може би аз съм малко странна.

 

Барове и нощни клубове

„Призрачният бар“

Обратно към хотел „Палмс“. „Призрачният бар“ се намира на върха на хотела и има огром¬на стъклена платформа, така че да можеш да се наслаждаваш на коктейлите си, докато се носиш във въздуха. Много шикозен, а гледките са ненадминати. Обуйте си най-красивите високи обувки, дами! А вие, мъже, си вземете най-сигурните комплименти, защото дамите стават доста напрегнати тук.

 

„Трист“

Този нощен клуб в хотел „Уин“ е точно толкова шикозен, колкото и може да се очаква. Кадифени въжета и безбожно скъпи стари питиета, но пък си струва всяко пени. Къде на друго място можеш да танцуваш на открито до водопад? Страхотен дансинг със страхотна атмосфера, които за нищо на света не трябва да бъдат пропускани.

Задължителни атракции

„Цар Лъв“

Обожавам мюзикълите. Както и филмите на „Дисни“. Ако изберете да комбинирате и двете, добавете няколко замразени коктейла и хвърлете всичко в блендера на Вегас – гарантирам ви, че ще се сдобиете с най-вълшебното преживяване на земята. И ако имате късмет, някой ще изкрещи: „Не, Муфаса! Не умирай!“. Много високо. И този някой сигурно ще бъда аз.

 

Разходка с хеликоптер над Гранд каньон

Гранд каньон си е удивителна гледка по всяко време, но погледнат от хеликоптер, е зашеметяващ. В сравнение с постоянните визуални атаки на Лас Вегас той е в състояние да те побърка. Непременно трябва да го направите – това ще бъде нещо, което ще помните цял живот! Само не влизайте в хеликоптера с махмурлук! Сериозно ви казвам!

„Стратосфера“

Представете си най-доброто влакче на ужасите на света и го поставете на покрива на хотел. Това е „Стратосфера“. Честна дума. Това място напълно си заслужава разходката до другия край на Стрип, ако сте любител на силните усещания. А щом сте в Лас Вегас, най-вероятно сте такъв.

 

Аквариумът в „Мандалей Бей“

Освен мюзикълите, филмите на „Дисни“ и возенето на разни неща аз обичам и аквариумите. Знам, че е странно, но е така. Страхувам се от океана и от големите риби, но много обичам да ги гледам в аквариуми. Има нещо неповторимо в това да седиш лице в лице с акула, когато тя не може да те изяде. Ето това имах предвид!

Книги от Линдзи Келк тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Danzel R (2)

Дензъл Ребеловски: Повечето мъже са приели социалния образ на корави типове

Той е от вечните експериментатори на поколението Y, родени през 80-те и умее да се …