Начало / България / Излезе ръководство за любовни срещи

Излезе ръководство за любовни срещи

Американците Райън Браунинг Касадей и Джесика Касадей – експерти в романтичните отношения и любовните връзки – обясняват защо повечето жени днес изпитват притеснение и разочарование от срещите с мъже, посочвайки решението на този проблем в съвместното си издание „Ще го срещнеш ли някога…“ .

Книгата предлага ясно структуриран модел на поведение по срещи, който е специално създаден да помогне за изграждане на истинска сърдечна и дълбока връзка. „Ще го срещнеш ли някога…“ е подходяща не само при първа среща. Тя е полезно ръководство, основано на изследванията на двамата експерти в романтичните отношения и любовните връзки, както за необвързаните, така и за разведените, вдовиците, дори за онези, които имат връзка и все още се чудят как да се държат с мъжа, с когото „ходят“.

Семейство Касадей споделят: „В наши дни, когато хората просто си губят времето заедно или се натискат, ние искаме да ти помогнем да върнеш любовната среща отново в играта, за да успееш да намериш любовта, за която си мечтала! Ако човек е отворил сетивата си и е готов да обича, пред него се разкриват неочаквани възможности…“

Фото: girl.com.au

„Ще го срещнеш ли някога…“ тук

Прочетете още

717bd38a-8921-42b8-8152-92dd06ce00b8

„Пробуждането“ на Стойчо Керев – лек срещу безразличието

Заглавие, което разбулва тайни и предсказва бъдещето Третата книга на популярния наш журналист, а вече …