Начало / България / Утре ще бъдат обявени и наградени победителките от конкурса „Мара Белчева“

Утре ще бъдат обявени и наградени победителките от конкурса „Мара Белчева“

Победителките от Националния конкурс за поезия „Мара Белчева“ ще бъдат обявени и наградени на 11 октомври, от 17,30 ч, в централното фоайе на община Севлиево, съобщи dariknews.bg.

Организатори на събитието са Община Севлиево, Бизнес сдружение „Севлиево XXI век“, Съюза на българските писатели и Националния литературен музей.

Всички произведения са оценени от жури в състав: председател: Димитър Васин – поет, член на СБП, художествен ръководител на литературен клуб „Пеньо Пенев“ и членове: Ваня Георгиева – поет, член на СБП, носител на награда на бизнес сдружение „Севлиево 21 век“ за севлиевска поетеса от конкурса „Мара Белчева“ – 2010 г. , Капка Пандурска – филолог, председател на ПК „Образование, култура и вероизповедания“ при Общински съвет – Севлиево, преподавател по български език и литература в СОУ „Васил Левски“, Севлиево.

Националният конкурс за поезия „Мара Белчева“ ще завърши с литературно четене на наградените. Всички желаещи могат да присъстват на награждаването на 11 октомври, от 17.30 часа, в централното фоайе на община Севлиево.

Свързани заглавия
Литературната диря на Мара Белчева
Конкурс за поетеси „Мара Белчева”

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

228336_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (12 април – 18 април)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Всичко, което блести от Даниел Стийл 2. И заживели обидено от Георги Блажев …

Един коментар

  1. Кои са победителките? Къде може да прочетем имената и произведенията им?