Начало / „Лудориите на лошото момиче”

„Лудориите на лошото момиче”

Това е заплетена история с неочакван край, който е съвършено замислен от самия Марио Варгас Льоса, пленяващ до безумие читателите си

 

Самото заглавие подсказва за една необикновена история, чиято главна роля ще играе едно много лошо момиче, което ще извърши куп лудории и ще се впусне в много опасности и авантюри. Поривите й са подбудени от чувството за женска свобода и независимост. Именно в това различно момиче ще се влюби някое добро момче. От своя страна той ще търси непрекъснато сигурността в живота, която се оказва на пръв поглед най-важното за него. Благодарение на работата му като устен и писмен преводач той пътува много из Европа и това му дава най-вече стимул за развитие и практическо мислене.

Този роман съдържа в себе си завладяващата история на едно момче и едно момиче, познаващи се само на външен вид още от много малки, когато са живели в Перу. Оттам пътищата им се разделят, но с течение на обстоятелствата отново се срещат след години в града на любовта – Париж…

Ако искате да разберете как продължава романът на изключителния перуански писател ще трябва непременно да го опознаете отблизо, за да се съпреживеете откровеността и сладострастието на разказвача, който всъщност е лудо влюбеното момче – Рикардито.

В мен остана едно усещане за живот, изпълнен с много перипетии, но също така и с много страсти и изкушения, които кара човек да продължи напред с усмивка. „Лудориите на лошото момиче” е заплетена история с неочакван край, който е съвършено замислен от самия Марио Варгас Льоса, пленяващ до безумие читателите си.

Прочетете още

218292_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (13 май – 19 май)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Убийството на Командора от Харуки Мураками /за 2-ри път в класацията/ 2. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.