Начало / Свят / Книга отбелязва 50-годишнината на „Ролинг Стоунс”

Книга отбелязва 50-годишнината на „Ролинг Стоунс”

50-годишнината на легендарната рок-група „Ролинг Стоунс” ще бъде отбелязана с книга, информира thebookseller.com. Книгата е под заглавие „Ролинг Стоунс: 50” и ще излезе на 12 юли – точно половин век след първото изпълнение на живо на бандата – в Лондон. Издателството е „Темз и Хъдсън”.

Специалното издание ще съдържа 700 снимки на групата, 300 от които цветни. На тях ще бъдат показани всички членове. Снимките са от архива на британския таблоид  „Дейли Мирър”.  Книгата ще бъде отпечатана в 250 000 копия и ще бъде с твърда корица. Цената е 29,95 паунда. Ще има спомени, които не са споделяни досега, както и всеки от сегашните членове на състава ще разкаже своята версия на историята на „Ролинг Стоунс”.

„Ролинг Стоунс” е британска рок-група, формирана през 1962 г. Актуалните членове са Мик Джагър (вокал), Кийт Ричардс (китара), Чарли Уотс (барабани) и Рони Ууд (бас китара). Групата е създадена от Джагър, Брайън Джоунс и Иън Стюарт, като Джоунс и Стюарт вече не са между живите. „Ролинг Стоунс” са автори на много вечни хитове. От техни албуми са продадени около 200 милиона копия.

 

Свързани заглавия
Кийт Ричардс е писател на годината според мъжко списание
Кийт Ричардс спечели награда за аудио книга

„Life/ Кийт Ричардс“ на български тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

228076_b

Да чуваш заглъхващото ехо от отдалечаващите се стъпки на познати герои

Зорница Гроздева, Хеликон Велико Търново Макар преди няколко месеца Карлос Руис Сафон да се пресели …