Начало / Свят / Кийт Ричардс е писател на годината според мъжко списание

Кийт Ричардс е писател на годината според мъжко списание

Мемоарите на китариста ще бъдат филмирани

Китаристът на легендарната рок група „Ролинг Стоунс” беше награден за писател на годината от мъжкото списание „GQ men”, пише „Телеграф”. Мемоарите на известния музикант – „Живот”, бяха приети повече от добре, след като се появиха на пазара. Книгата се превърна в любима на феновете на рокендрола от цял свят.

Очаква се по биографичната книга да бъде направен филм. Проблемът е намирането на точния актьор, който да представи Ричардс. „Не бързам, що се отнася до филма. Не знам как ще намерят подходящ, който да ме изиграе. Провалът е недопустим. Ще бъде лошо за моя имидж и този на книгата”, коментира китаристът.

Фаворит за ролята е Джони Деп. Именно Деп връчи приза на музиканта на пищна церемония. Двамата са в добри отношения. Не е тайна, че Джони Деп е използвал Кийтс като вдъхновение за изграждането на колоритния си герой капитан Джак Спароу от поредицата „Карибски пирати”.

„Ролинг Стоунс” е легендарна британска рок група, формирана през 1962 г. Продадените копия от техни албуми надхвърлят 200 милиона. Актуалните членове на групата са Мик Джагър (вокал), Кийт Ричардс (водеща китара), Чарли Уотс (ударни) и Рони Ууд (китара, перкусии).

Прочетете още

717bd38a-8921-42b8-8152-92dd06ce00b8

„Пробуждането“ на Стойчо Керев – лек срещу безразличието

Заглавие, което разбулва тайни и предсказва бъдещето Третата книга на популярния наш журналист, а вече …