Начало / Без категория / „Пробуждането“ на Стойчо Керев – лек срещу безразличието

„Пробуждането“ на Стойчо Керев – лек срещу безразличието

Заглавие, което разбулва тайни и предсказва бъдещето

717bd38a-8921-42b8-8152-92dd06ce00b8

Третата книга на популярния наш журналист, а вече и писател, Стойчо Керев идва след впечатляващия успех на предишните „Измамна реалност“ и „Въпрос на гледна точка“. Сега Керев отново провокира своите читатели, като им предлага заглавие, което опитва да предскаже бъдещето, но и да отговори на важни въпроси, които си задава всеки от нас.

Авторът смесва умело по страниците темите за мистичното и тайното, добавя популярни съвременни митове като този за матрицата и така предизвиква своите читатели да отворят съзнанието си, за да проумеят принципа, по който силните на деня манипулират хората. По този начин „Пробуждането“ помага на всеки, който я разтвори, да си обясни света, в който живеем днес.

Идеята за книгата идва и от едноименния филм, който Стойчо Керев сега предлага в редактирана спрямо новоизлязлото заглавие версия. Един епизод от него например е изцяло създаден от изкуствен интелект. Според Стойчо Керев той би могъл да управлява както миналото, така и бъдещето ни.

Стойчо Керев представя новата си книга в цялата страна – включително в старозагорския „Хеликон“

39_fe8ca4

Важни въпроси в „Пробуждането“ всъщност има на всяка страница. Авторът дава достатъчно материал за размисъл, но преценка според него прави сам читателят. Именно това е главното достойнство и на книгата – тя ни помага да изградим свое мнение вместо да сме безразлични към случващото се със света ни.

„Пробуждането“ разтвори и Краси Проданов
Снимка: „Хеликон“ – Стара Загора

Прочетете още

anita-jankovic-AowxSxBwv_4-unsplash

Четене преди сън удвоява речника на децата

Книгите са ключови за тях Четящите родители са истинска благословия за най-малките – достатъчно е …