Начало / България / Нови артистични подаръци в “Хеликон“

Нови артистични подаръци в “Хеликон“

Те са видими, защото са красиви!

Predmety2

И практични“, ще добавим. Вижте каква богата жизнена палитра с аксесоарите на Cartes d’Art ви очаква във всяка книжарница на „Хеликон“. Това са стилни колекции с мотиви от изкуството на популярна френска марка, която е основана в Париж през 1975 г., а днес продуктите ù се разпространяват във Франция, както и в много страни като Англия, Германия, Япония, Люксембург.

Пъзели, тетрадки, подложки и керамични чаши, памучни чанти за пазар, ключодържатели, книгоразделители, магнитчета, несесери, бележници и то с дизайн, който вдъхновява човек да твори, не просто да консумира. Всеки предмет тук е изпипан до най-малкия детайл и цвят.

Темите са разнообразни и красиво поднесени от френски художници, така че да представят отделни форми на природата или личности в изкуството. По същия начин – с идея и настроение ги носим и ние. Друго си е да вървим с Фрида Кало на рамото и да ни  гледа Мона Лиза от бюрото, докато вадим от джоба ключ с Айфеловата кула.

Predmet

Разкошна атмосфера създават аксесоарите на Cartes d’Art – влезте в Хеликон, вижте ги отблизо и те сами ще ви подскажат на кого да подарите :) 

Текст Людмила Еленкова
Снимки от „Хеликон“

Прочетете още

244349_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (15 април – 21 април)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Недовършена работа от Дейвид Балдачи 2. Плодовете зреят нощем от Неда Антонова 3. …