Начало / България / „Хеликон Пазарджик-Център“ отвори врати!

„Хеликон Пазарджик-Център“ отвори врати!

Нова книжарница грейна в сърцето на града, наложил се от векове със своя търговски нюх

IMG-20230426-WA0003

„Хеликон Пазарджик-Център“ посреща клиенти на място, което винаги е оживено и известно на всеки пазарджиклия – „Мекхемето“, или централната пешеходна улица „Асен Златаров“ 23, недалече от първата книжарница на „Хеликон“, на ул. „2-ри януари“ 2.

Хората, излезли на разходка или по работа, веднага ще видят изобилието от книги през огромната витрина, и ги съветваме да влязат в новия „Хеликон“, който е издържан в стил „индъстриъл“ и напомня модерен и уютен дом. Подобно останалите от най-голямата книгоразпространителска верига в България, и тази книжарница има добре обособени раздели за всякакъв читателски вкус, зареждане с актуални и доказани във времето книги, хубави промоции, сладкодумни книжари и, разбира се, свой облик и атмосфера, които се усещат по трите кокетни стъпалца към второто ниво, или мекия пуф, в който човек потъва с книга в ръка и забравя за градската суета отвън.

Е, с намигване ще кажем на онези, които вече се размечтаха, че „Хеликон Пазарджик-Център“ е на крачка от „Колоната“ – култов паметник за срещи, и може пък да отворят някое четиво, провокирани от еротичната му форма :)

helikon

Пролет е, нека даде енергия и на вас, книжари от новия „Хеликон“, на добър час!

Текст: Людмила Еленкова
Снимки: „Хеликон“

Прочетете още

c48532ea5da1d111d4b5bbcffbe851bd

Книги с колело ще разнасят из Варна

Библиотеката там ще произвежда и ток Велосипед ще разнася книги от 4 април – инициативата …