На фокус
Начало / Любопитно / Матю Пери ще получи седемцифрен хонорар за автобиографията си

Матю Пери ще получи седемцифрен хонорар за автобиографията си

Очаква се да излезе най-рано след година

PA-51613714 (1)

Книгата засега е без заглавие, но вече събуди интереса на медиите и многобройните почитатели на актьора. 52-годишният Пери е известен най-вече с ролята си в култовия сериал „Приятели”. Интересно е например дали ще опише в книгата и любовната си връзка с Джулия Робъртс, а също и зависимостта си от наркотични вещества.

Самият той споделя, че ще е максимално откровен, като иска духът на книгата да е пропит от неговото чувство за хумор. Както може и да се очаква, централна тема по страниците ще е именно „Приятели”, в който Матю Пери изпълнява ролята на Чандлър.

Актьорът ще е и първият сред „звездите” на сериала, който – образно казано, ще тегли черта под живота си. „За да е хубава книгата, се нуждае от много хумор – коментира пък редакторката на автобиографията Мегън Линч от Flatiron Books. – Историята на Матю Пери притежава потенциала да сближи хората, което е особено притегателно именно сега, във времена на изолация и разделение.”

Медиите са написали за мен толкова многосподеля актьорът, – затова реших, че е дошъл моментът да го чуят от моята уста.”

Матю Пери печели популярността си в годините след 1994-а, когато на екран излиза „Приятели”. Сериалът се излъчва общо десет години. Целият звезден състав се събра в началото на тази година по инициатива на HBO Max. Специалното издание показа, че магията помежду им съществува и до ден днешен

187209015_315516403345479_706493076029914596_n

Преживях много прекрасни моменти, но и провали, получих удивителни наградипродължава Матю Пери. – Най-хубаво е обаче, когато при мен дойде алкохолик с молба: „Ще ми помогнеш ли да спра да пия?” И аз отвръщам: „Да. Знам как да стане.”

Въпреки проблемите си Матю Пери запазва своя положителен образ, пък и интерес към него от страна на режисьорите не липсва. Всичко това потвърждава и шумът, който се вдига още отсега около бъдещата книга. Предвижда се тя да излезе следващата есен.

Лира.бг по материали от Deccan Chronicle

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Obama-reading-1280x720

Барак Обама сподели любимите си книги за 2022-а

Традицията е от президентските му години Бившият президент се появи наскоро отново и в Белия …