Начало / Любопитно / Матю Пери ще получи седемцифрен хонорар за автобиографията си

Матю Пери ще получи седемцифрен хонорар за автобиографията си

Очаква се да излезе най-рано след година

PA-51613714 (1)

Книгата засега е без заглавие, но вече събуди интереса на медиите и многобройните почитатели на актьора. 52-годишният Пери е известен най-вече с ролята си в култовия сериал „Приятели”. Интересно е например дали ще опише в книгата и любовната си връзка с Джулия Робъртс, а също и зависимостта си от наркотични вещества.

Самият той споделя, че ще е максимално откровен, като иска духът на книгата да е пропит от неговото чувство за хумор. Както може и да се очаква, централна тема по страниците ще е именно „Приятели”, в който Матю Пери изпълнява ролята на Чандлър.

Актьорът ще е и първият сред „звездите” на сериала, който – образно казано, ще тегли черта под живота си. „За да е хубава книгата, се нуждае от много хумор – коментира пък редакторката на автобиографията Мегън Линч от Flatiron Books. – Историята на Матю Пери притежава потенциала да сближи хората, което е особено притегателно именно сега, във времена на изолация и разделение.”

Медиите са написали за мен толкова многосподеля актьорът, – затова реших, че е дошъл моментът да го чуят от моята уста.”

Матю Пери печели популярността си в годините след 1994-а, когато на екран излиза „Приятели”. Сериалът се излъчва общо десет години. Целият звезден състав се събра в началото на тази година по инициатива на HBO Max. Специалното издание показа, че магията помежду им съществува и до ден днешен

187209015_315516403345479_706493076029914596_n

Преживях много прекрасни моменти, но и провали, получих удивителни наградипродължава Матю Пери. – Най-хубаво е обаче, когато при мен дойде алкохолик с молба: „Ще ми помогнеш ли да спра да пия?” И аз отвръщам: „Да. Знам как да стане.”

Въпреки проблемите си Матю Пери запазва своя положителен образ, пък и интерес към него от страна на режисьорите не липсва. Всичко това потвърждава и шумът, който се вдига още отсега около бъдещата книга. Предвижда се тя да излезе следващата есен.

Лира.бг по материали от Deccan Chronicle

Прочетете още

Топ 101 - нехудожествена литература_722x300 (2)

Топ 101 Нехудожествена литература на „Хеликон“ за 2023 г.

Личностите оформиха цялостния облик на годината – така можем да обобщим класацията от нехудожествения раздел …