Начало / Свят / Гор Видал препоръчва скандална книга

Гор Видал препоръчва скандална книга

Известният писател Гор Видал (1925) горещо препоръчва скандалните мемоари на холивудския наемен любовник Скоти Бауърс. На сайта си американският интелектуалец приканва читателите да обърнат внимание на книгата, защото той познавал лично автора и можело да му се вярва напълно. „Пълно обслужване: Моите приключения в Холивуд и тайният сексуален живот на звездите“ ще излезе на 14 февруари на американския книжен пазар, съобщава „Ню Йорк таймс“.   

Скоти Бауърс, който е на 88 години, описва сексуалните оргии в Холивуд, в които е участвал три десетилетия. Вивиън Лий, Катрин Хепбърн, Рита Хейуърт, Едит Пиаф, Кари Грант, Рок Хъдсън, както и кралски особи, са част от героите в книгата.

Бауърс запазил половинвековно мълчание за сексуалните си преживявания, защото не искал да нарани достойнството на партньорите си. Но след като повечето от тях не били вече сред живите, решил да разкаже за тях. Редакторите от „Ню Йорк таймс“ не поставят под съмнение, че издателят и авторът ги очакват продължителни съдебни дела.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Ane

Камелия Панайотова: Да бягаме от образа на жестокия, на отвратения, на неспособния да покаже съчувствие!

Говорим с младата българска авторка Камелия Панайотова  Тя е едва на 24, но името ù нашумя със стихосбирката „Човекът, който …

2 Коментари

  1. „Пълно обслужване: Моите приключения в Холивуд и тайният сексуален живот на звездите“има ли вече тази книга и в България ?

  2. Не, и едва ли ще бъде преведена.