Начало / Любопитно / Брайън Джонсън от AC/DC издава автобиографията си

Брайън Джонсън от AC/DC издава автобиографията си

73-годишният музикант е в добра форма

Lives-of-Brian-ACDC-Brian-Johnson-YouTube-Image

The Lives of Brian, както се казва книгата, е планирана засега за есента. Брайън Джонсън я нарича „кървава” и сигурно няма да спести истината за никого по страниците ѝ. Наред с това обаче отсега заявява, че ще е „една от веселите и забавни книги в историята на рока”.

Джонсън започва записките си още от детски години – в родния Дънстън в Англия. Разказва за участието си в музикален хор и за това как не свалял очи от екрана, когато пускали парче на Литъл Ричард.

Певецът споделя и за трудностите в началото на кариерата си – колко отчаяно се нуждаел от успех, който така и не идвал… Пътешествията му също са по страниците на The Lives of Brian.

Разбира се, най-интересно за феновете ще е онова, което описва кухнята на славните AC/DC. Брайън Джонсън споделя всичките си притеснения, когато трябва да се качи на сцената вместо починалия вокалист Бон Скот. Бързо обаче се превръща в любимец на публиката.

50e35ad2-907c-40ef-aa6e-01a120fc2a05-AP153130578524

Разказан е подробно и още един от най-трудните периоди в живота му. През 2016-а започва да губи слуха си и напуска AC/DC. Отнема му четири години, за да стъпи на крака и да се завърне триумфално

Брайън Джонсън е причисляван към музикантите, останали здраво стъпили на земята – което му помага да преодолее и много житейски кризи и трудни моменти. Затова и автобиографията му е повече от очаквана. И направо задължителна за почитателите на AC/DC.

Лира.бг по материали от NME

Прочетете още

файл за изтегляне

Четирите книжни акцента на ноември в „Хеликон“

Ще ги намерите през целия месец във всяка от нашите книжарници  „Бъди полезен“, призовава Арнолд Шварценегер. …