Начало / Любопитно / Брайън Джонсън от AC/DC издава автобиографията си

Брайън Джонсън от AC/DC издава автобиографията си

73-годишният музикант е в добра форма

Lives-of-Brian-ACDC-Brian-Johnson-YouTube-Image

The Lives of Brian, както се казва книгата, е планирана засега за есента. Брайън Джонсън я нарича „кървава” и сигурно няма да спести истината за никого по страниците ѝ. Наред с това обаче отсега заявява, че ще е „една от веселите и забавни книги в историята на рока”.

Джонсън започва записките си още от детски години – в родния Дънстън в Англия. Разказва за участието си в музикален хор и за това как не свалял очи от екрана, когато пускали парче на Литъл Ричард.

Певецът споделя и за трудностите в началото на кариерата си – колко отчаяно се нуждаел от успех, който така и не идвал… Пътешествията му също са по страниците на The Lives of Brian.

Разбира се, най-интересно за феновете ще е онова, което описва кухнята на славните AC/DC. Брайън Джонсън споделя всичките си притеснения, когато трябва да се качи на сцената вместо починалия вокалист Бон Скот. Бързо обаче се превръща в любимец на публиката.

50e35ad2-907c-40ef-aa6e-01a120fc2a05-AP153130578524

Разказан е подробно и още един от най-трудните периоди в живота му. През 2016-а започва да губи слуха си и напуска AC/DC. Отнема му четири години, за да стъпи на крака и да се завърне триумфално

Брайън Джонсън е причисляван към музикантите, останали здраво стъпили на земята – което му помага да преодолее и много житейски кризи и трудни моменти. Затова и автобиографията му е повече от очаквана. И направо задължителна за почитателите на AC/DC.

Лира.бг по материали от NME

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

файл за изтегляне

Четворката на март

Във всички емоционални багри са книжните акценти на третия месец от 2023 г.  Започваме с …