Начало / Любопитно / Меган реши да напише и роман

Меган реши да напише и роман

Съпругата на принц Хари вече е автор на блога The Tig

7b67d5cbb110623a5f59c8ee94d993a4

Херцогинята на Съсекс е особено активна в новите медии – тя е създател и на подкасти, а също така автор на много статии за пътешествия, храна и мода. Близка ѝ е и темата за здравето. Повечето от материалите обаче са писани преди запознанството ѝ с британския принц.

Двойката регистрира и фондация в САЩ, като сред дейностите, записани в патентното ведомство, е и издаването на художествени и нехудожествени книги на различни теми, включително списването на периодични издания, например списания.

Самата Меган е главно действащо лице в няколко книги, които разнищват живота им с Хари. Портрет на семейството създаде например Кейти Никол в своята „Хари и Меган”. Книга ѝ посвети и Андрю Мортън, като още в заглавието я нарича „Холивудската принцеса”. Мортън описа през 90-те и истинската история на Даяна. Тази година излезе също така „Да намериш свобода” на Омид Скоби и Каролин Дюранд, но двойката се разграничи от написаното по страниците ѝ.

Да напише роман, е нейна мечта – казва неназован източник от обкръжението на съпругата на Хари, – а и каквото да напише Меган Съсекска, ще се продава, без да има значение качеството му! Белетристиката, независимо дали става дума за детска книга, или книга за възрастни, може да е могъщ начин да разпространи посланието си.

stažený soubor (1)

През 2020-а двойката подписа и договор с „Нетфликс”, като според наблюдатели целта е била да се спре сериалът „Короната”, който злепоставя донякъде цялата кралска фамилия

Ако действително Меган стане автор на книга, тя ще тръгне по следите на принц Чарлз, който издаде детска книга преди точно половин век, като тя съдържа измислената история на братята му. Печалбата тогава отиде за благотворителни цели.

Лира.бг по материали от Marie Claire

Прочетете още

tumblr_md22i5DyvS1rjz0tdo1_1280

Японци създадоха променяща се книга

Проектът им е уникален Мегуми Кадживара и Татухико Ниджимае работят от години върху начина, по …