Начало / България / Хеликон в Горна Оряховица отвори врати

Хеликон в Горна Оряховица отвори врати

Нова перла добавяме в огърлицата на Хеликон – спретната книжарница в центъра на Горна Оряховица!

Heli
29-ият обект на най-голямата книгоразпространителска мрежа у нас отвори врати
на възлово място в града, на пл. „Георги Измирлиев“ 3, само на 2 км от гарата, където се пресичат всички важни железопътни линии в Североизточна България. Книгите ще одухотворят още едно кътче от бившето кино, което горнооряховчани помнят, а днес е комфортен търговски център, в който с удоволствие пазаруват. Срещу сградата на общината, в близост до църквата „Успение Богородично“ и Историческия музей, книжарница Хеликон се вписва по своя неповторим начин – с модерна система и бърз достъп до новите книги, с акценти върху най-четените, доказани във времето заглавия, с професионално отношение и лични препоръки от книжарите.

Не ги питайте дали предлагат горнооряховски суджук, въпреки че традицията задължава! :)

Мнозина знаят – това е родният град на банкера Буров, но малцина са запознати с факта, че преди Пловдив именно в Горна Оряховица се провежда първият мострен панаир в началото на миналия век. За тези, които обичат съревнованията и разходките, великотърновският Хеликон също е наблизо.

Все по релсите на историята, днешния ден и ценностите на хората. Движете се в ритъм с тях, колеги, на добър час Хеликон Горна Оряховица!

В новия Хеликон ви покани Людмила Еленкова

Прочетете още

Васил-Левски-Цитати-1536x864

Аз Васил Лъвский в Карлово роден

За честните хора такава смърт, казва Апостола и сякаш рисува себе си Крилатите фрази, с …