Начало / България / Заплаха, която може да разтърси Америка из основи

Заплаха, която може да разтърси Америка из основи

216998_bУил Роби и Джесика Рийл са сред най-опитните убийци на света. Към тях се обръща правителството на САЩ, когато терористи кроят планове да сеят насилие и разруха в страната. И когато тези терористи трябва да бъдат дискретно елиминирани. При всяка тяхна мисия винаги им е помагал един човек, техният шеф с кодово име Синия.

Сега Синия е изчезнал безследно. Заминал е за родното си място в Колорадо, но от него няма и следа. ЦРУ се опасява от най-лошото.

Роби и Рийл са изпратени да го издирват и се озовават в градчето Гранд, което крие купища проблеми. Западналата икономика и символичното полицейско присъствие са го превърнали в магнит за престъпници, наркопласьори и паравоенни групировки. Гранд обаче крие далеч по-зловеща заплаха, която може да разтърси Америка из основи.

И така, в „Последен ход“ от Дейвид Балдачи (изд. „Обсидиан“) Роби и Рийл се изправят срещу противник, който разполага с много по-сериозни ресурси и предимства. Те ще извадят голям късмет, ако се измъкнат живи… със или без Синия.

Прочетете още

booktrib_GamblingMan-scaled

Дейвид Балдачи зарадва феновете си с нов трилър

Новата му серия бързо се сдобива с популярност Алойшъс Арчър, както се казва главният ѝ …