Начало / България / „Твоята най-силна година“ настъпи!

„Твоята най-силна година“ настъпи!

216218_bТвоята най-силна година“ от Майкъл Хаят е най-новото допълнение към библиотека Locus Spiritualis, която ни помага да се погрижим за нашето самоусъвършенстване. Книгата е вече в книжарниците и може да се превърне в най-смисления подарък за вашите близки за празниците. С включените в нея пет ясно описани стъпки тя е верен спътник на всеки, който вярва, че щастието и успехът му са негова лична отговорност.

Призивът на „Твоята най-силна година“ е ясен е категоричен: „Нека това е годината, в която да поставите знак на равенство между действителността и мечтите си!“

Всички искаме животът ни да има смисъл. Да разгърнем целия си потенциал. Често обаче потъваме в ежедневното и рутинното. Големите ни цели биват изтиквани на заден план, а после дори забравяни. Година след година тъпчем на едно място и все не осъществяваме това, на което знаем, че сме способни. Понякога ни е необходимо малко побутване, за да разгърнем потенциала си и да тръгнем в нова посока. Тази съществена помощ идва под формата на книга, която, както и личи от корицата, дело на Емил Марков, ще ви изстреля към мечтите ви.

Майкъл Хаят споделя мощна, доказана система за поставяне и постигане на целите ни. Учи ни как да планираме най-добрата си година като открием:

какво ни спъва и блокира в момента
как да преодолеем пораженията и спирачките от миналото
как да гарантираме довеждането докрай на целите ни
ролята на навиците в личностното израстване
какво да направим, когато сме в безизходица
седемте признака на ефективните цели
и още много…

Tази книга е за всички, които все още не са удовлетворени от някоя сфера от живота си.

Всичко, което може да роди въображението ви – по отношение на физическа форма, взаимоотношения, кариерен възход, финансови резултати, семейство, усещането на пълна удовлетвореност от живота…всичко това не е в зоната на пожелателното, а е реално.

“С тази книга ви каня да преживеете най-значимите и най-важните дванайсет месеца от живота си.
Обикновено, когато става дума за постигане на големи цели, много от традиционните мъдрости се оказват погрешни. Майкъл Хаят предлага лесна програма, подкрепена от най-добрите съвременни проучвания, с която да сбъднете мечтите си!”

Тони Робинс

“Благородните цели дават резултат (ако си ги запишете), а авторитетните книги дават резултат (ако ги прочетете). Майкъл Хаят е открил забавен и бърз начин, с който да откриете мечтите си и после да ги превърнете в реалност.”

Сет Годин

“Книгата изобилства от увлекателни, истински истории на обикновени хора, постигнали изключителни резултати. Послушайте съвета ми, моля ви, и си я купете, в случай че искате след дванайсет месеца и вие да заявите: „Да, това беше моята най-добра година!”

Джон Максуел , писател, оратор и експерт по лидерство

“Съставена от равни части Алберт Айнщайн, Марк Твен и Джак Уелч, тази книга ще бъде „Златният стандарт за целеполагане” през следващите петдесет години.”

Анди Андрюс, автор на “Проницателя”

hyattМайкъл Хаят е предприемач, основател на Michael Hyatt & Company, компания за развитие на лидерски умения, както и известен автор на книги и обучения.
Блогът му, MichaelHyatt.com, има милион преглеждания на страници месечно и е отразяван в публикации на The Wall Street Journal, Forbes, Fast Company, Inc., и Entrepreneur. New York Times го определя като автор на бестселъри, а класацията за най-бързо разрастващи се компании в САЩ Inc. 5000 го дава за пример след като, само за три години фирмата му бележи ръст от 330%.
Живее със съпругата си, за която е щастливо женен от 39 години, в щата Тенеси. Има пет вече пораснали деца, осем внуци, огромно куче и се радва на перфектно здраве. Пише, за да сподели как е постигнал всичко това.