Начало / Ревюта / Умна книга ни съветва как да сме ефективни

Умна книга ни съветва как да сме ефективни

„Супер фокус” доказва, че можем да имаме време за всичко

fokus

Майкал Хаят сбъдва една мечта на онези, които са вечно заети. Затова и взимаме в ръце „Супер фокус”, завладени от идеята, можем да постигаме повече, работейки по-малко – както обещава с големи букви и корицата.

В общи линии, идеята на Майкъл Хаят е, че трябва да слезем от въртележката… Макар че последните събития в света ни някак урегулираха този процес и той се случи от само себе си за мнозина. Ясно е, че покрай COVID-19 ще ни трябват двойни усилия, за да наваксаме пропуснатото, и точно в това може да ни е полезен Майкъл Хаят със своята „Супер фокус”; просто ще се научим на ново бизнес поведение, а сега определено имаме нужда от това!

За кого е тази книга? За онези, които трудно подреждат програмата си или пък постоянно твърдят, че времето не им стига. Майкъл Хаят се спира на девет начина как да печелим и в същото време да живеем пълноценно, с други думи, да имаме време за себе си.

michael-fireplace1

Самият автор е експерт по отношение на ефективността и продуктивността. Казват, че методът, който предлага, е лесен за следване, само трябва да се осмелим да сменим собствения си подход и да заимстваме този на Майкъл Хаят.

Накрая едно мнение – Джон Максуел, също писател и експерт по лидерство, казва за „Супер фокус”, че представя система, каквато всеки умен лидер желае.

Една крачка към промяната – и всичко може да е различно. Но нека започнем отнякъде… Може би от „Супер фокус” на Майкъл Хаят

Текст Краси Проданов

Прочетете още

717bd38a-8921-42b8-8152-92dd06ce00b8

„Пробуждането“ на Стойчо Керев – лек срещу безразличието

Заглавие, което разбулва тайни и предсказва бъдещето Третата книга на популярния наш журналист, а вече …