Начало / България / Третата книга от еротичната поредица „Хакерът”

Третата книга от еротичната поредица „Хакерът”

na_predela_coverИзпепеляваща страст, мрачни тайни от миналото, примесени с болезнена ревност, неудържима любов и строги наказания изпълват страниците на новия роман на нашумялата американска авторка на еротична литература Мередит Уайлд. „На предела” (изд. „Сиела”) е трета книга от поредицата „Хакерът”, която разказва драматичната любовна история на Ерика Хатауей и Блейк Ландън, които се срещнаха на страниците на „Прелъстена” и преминаха през куп изпитания в романа „Принудена”. Сега двамата влюбени ще трябва да се изправят не срещу друг, а срещу самите себе си, ако искат да запазят любовта си.
Лятото все още не си е отишло, а напротив – става още по-горещо с третата книга от еротичната поредица „Хакерът” („Прелъстена”, „Принудена”) на Мередит Уалйд – „На предела”!
Добре познатите ни от предишните два романа Ерика Хатауей и Блейк Ландън, които се сблъскаха на входа на скъп ресторант, а впоследствие съдбата срещна повторно, за да им покаже че няма нищо случайно на този свят, отново са заедно. Докато любовта изгаряше и двамата герои на Мередит Уайлд, провокирайки ги да разкриват все повече и повече от непознатите дебри на плътските си желания, редица недоброжелатели поставяха препятствия на пътя им, но въпреки всичко влюбените успяваха да ги преодолеят.
В „На предела” Ерика и Блейк се изправят пред нови, още по-тежки изпитания, които ще ги провокират да се изправят лице в лице с тъмните си страни, за да намерят себе си и пътя един към друг, който криволичи между любовта, бизнеса и контрола, който упражняват един над друг в леглото. Докато техни бивши колеги и врагове в студения корпоративен свят на високите технологии се опитват да ги съсипят, а желанието на Блейк да има пълен контрол над живота и кариерата на своята любима придобива нови, неочаквани измерения, умело прикрита тайна от миналото на Ерика излиза наяве в най-напрегнатия момент.
До какво ще доведе всичко това?  Дали Ерика най-накрая ще носи фамилията Ландън или ще станем свидетели на поредната раздяла между нея и Блейк? Притаете дъх, защото в „На предела” крие множество неочаквани обрати, забити в гърба корпоративни ножове и нагорещени до болка еротични сцени.
Мередит Уайлд става популярна през 2013 г. с първия роман от поредицата „Хакерът” –„Прелъстена”, който за отрицателно време се превърна в тотален хит в онлайн пространството чрез продажбата на впечатляващите над  1,2 млн. електронни книги. Изданието превзе редица престижни класации за бестселъри: Уолстрийт джърнъл, Ню Йорк таймс, USA Today и др.
Преводът на „На предела” от английски език е на Марианна Панова. Оформлението на корицата е на Фиделия Косева.

 

ОТКЪС

Борех се за контрол само за да го накарам да ме освободи от него по майсторския начин, по който винаги го правеше. Той ме омаломощи, докато загубих ума си от желание и вече не го исках по никакъв друг начин. Не можех да си го представя.
Прокарах два пръста по бръчката, която извиваше веждата му.
–    Какво се е случило все пак? Отначало изглеждаше ядосан.
Той се претърколи през мен и легна по гръб с очи, вперени в тавана. Преди да успея да го притисна, входната врата се затръшна и чух приглушени гласове. Бързо скочих, затворих вратата на спалнята и я заключих. Върнах се при Блейк в леглото и се сгуших под мишницата му. Мързеливо преметнах крак през силното му бедро.
От антрето проехтя силен трясък. След него се чу женски смях и след това стенание. Усмихнах се. Али и Хийт отново го правеха, но нима бе редно именно аз да кажа каквото и да било?
Благодарях на Бога, че не бяха станали свидетели на акробатичния номер на Блейк в трапезарията. Не можех да си представя как да обясня каквото и да е на Али. Тя все още тънеше в милостиво неведение относно капризите и приумиците на Блейк  в спалнята и поне засега предпочитах това да си остане така.
      – Трябва да заминем някъде – каза внезапно Блейк.
Въздъхнах
      – Сигурна съм, че скоро ще си намерят жилище.
–    Не достатъчно скоро. Освен това не сме били някъде заедно от… откакто бяхме във Вегас. Може да си направим дълъг уикенд. Искам да прекарам известно време с теб. Само ние. Без неща, които да ни разсейват.
Неочаквана поредица от събития, много от тях режисирани от  Блейк, ни бяха довели дотук. Сред тях Вегас бе повратна точка и споменът за първия път, когато бяхме заедно, все още ме сгряваше от глава до пети. Тогава между нас имаше само страст, но страстта бе станала маниакална и някъде насред това неистово заслепение се бях влюбила в него.
–    Не съм сигурна, че мога да отсъствам от работа точно сега.
Изминалите няколко часа ме бяха накарали да забравя за Риза и Макс и за техните безумни схеми, но действителността бавно започваше да се връща.
–    Мисля, че си го заслужила. Остави ме да те отведа някъде за няколко дни. Винаги ще има нещо, което трябва да се свърши, и някой, който ще има нужда от нас. Но всичко може да почака ден или два.
Повдигнах вежди, а работохоликът в мен не бе напълно убеден.
      – Сигурен ли си?
–    Напълно. Всъщност точно в момента реших, че нямаш никакъв избор. Заминаваме утре след работа.
Усмихнах се, започваше да ме обхваща лека възбуда.
–    Какво да взема?
–    Ще ти приготвя багажа.
–    Няма нужда да се занимаваш с това.
–    Не съм сигурен, че изобщо ще имаш нужда от дрехи, така че по-скоро няма значение, нали така? Някакви бикини, прашки. Трябва да е достатъчно.
Засмях се и игриво го плеснах през лицето. Той ме хвана за ръката и изръмжа, като ме вдигна върху себе си.
–     Дотогава мисля, че и ние трябва да вдигнем малко шум.
Отново се засмях и поклатих глава.
      – Не даваш някой да те превъзхожда, нали Блейк? Непоправим си.
–    Повярвай ми, нямам никакъв интерес да слушам как малкото ми братче чука. Единственият знак, който  мога да му изпратя, е, като му върна жеста. Трябва само да измисля как да те накарам да викаш.
Усмивката ми леко се прибра. Той обви ръце около мен, прегърна ме здраво, като разпалваше огъня с всяко нежно докосване.
–    Имам чувството, че много добре знаеш как да го направиш.